ΠΑΟΚ

"Ετοιμοπόλεμος" ο Μακ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

O Σλοβάκος συμμετείχε κανονικά στο οικογενειακό διπλό στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Κυριακή (20/7). Ξεκίνησαν τρέξιμο οι διεθνείς. (VIDEO)

Δεν πέρασαν πολλές ώρες από τη στιγμή που ο Ρόμπερτ Μακ πάτησε το πόδι του στην Ολλανδία και ενσωματώθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Σλοβάκος δεν έχασε χρόνο και συμμετείχε κανονικά στοοικογενειακό διπλό στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Κυριακή (20/7).

Στα... βάσανα οι διεθνείς

Τα... νέα πρόσωπα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ήταν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές (Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Γλύκος, Τζαβέλλας), που αν και μετρούν μερικές ώρες που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, μπήκαν κατευθείαν στα βάσανα.

"Ετοιμοπόλεμος" ο Μακ

Όπως είναι λογικό δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ωστόσο, "κατάπιαν" αρκετά χιλιόμετρα, αφού έτρεχαν για αρκετή ώρα, με σκοπό να φτάσουν στα επίπεδα φυσικής κατάστασης τους συμπαίκτες τους. Βέβαια, αυτό δεν ήταν αρκετό για να... χαλάσει την όρεξη που είχε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος παρά το γεγονός ότι μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, δεν έχασε στιγμή το χιούμορ του και έκανε έντονη την παρουσία του στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ατομικό για τέσσερις

Όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, τέσσερις από αυτούς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο λόγος για τους Αθανασιάδη, Β. Παπαδόπουλο, Γκολάσα και Μελίσσα, ο οποίος επέστρεψε στην Ολλανδία, μετά από μονοήμερο ταξίδι που έκανε στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους.

Παρών ο Σταματόπουλος

Τέλος, να αναφέρουμε ότι την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Κυριακή (20/7) παρακολούθησε και ο Γιώτης Σταματόπουλος, ο οποίος ήταν βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη, από τη στιγμή που ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την ηγεσία του "Δικέφαλου", μετά την αποχώρηση του Χουμπ Στέφενς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ