ΠΑΟΚ

"Έτοιμη η μπουτίκ στον αγώνα με τη Νις"

"Έτοιμη η μπουτίκ στον αγώνα με τη Νις"
INTIME SPORTS

Τι δήλωσε ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάζαρος Μπαχτσεβάνος, για τα εισιτήρια διαρκείας και τη νέα μπουτίκ.

Ο Λάζαρος Μπαχτσεβάνος, υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στον Αrena fm 89.4 και αναφέρθηκε στα εισιτήρια διαρκείας, στις φανέλες αλλά και τη νέα μπουτίκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα εισιτήρια διαρκείας: "Έχουν ξεπεράσει τις 6.000 και σήμερα περιμένουμε να ξεπεράσουμε και τα 7000. Συγκριτικά με πέρυσι είναι πολύ καλύτερη η ροή εισιτηρίων, καθώς είχαμε πουλήσει 8500 διαρκείας. Έχουν αλλάξει οι εποχές από τότε που είχαμε 20000 διαρκείας, έχουμε ρίξει αρκετά την τιμή των εισιτηρίων αλλά έχουμε βάλει και αρκετές προσφορές για να μπορέσει όλος ο κόσμος να πάρει εισιτήριο.

Αύριο είναι η τελευταία μέρα που μπορούν οι παλιοί κάτοχοι διαρκείας να κρατήσουν την θέση του, οπότε από Δευτέρα ανοίγουν όλες οι θέσεις και ο καθένας θα μπορεί να πάρει όποια θέση θέλει, χωρίς να χάνετε η προσφορά του 1+1 η οποία θα ισχύει μέχρι και το τέλος(30/8). Την επόμενη βδομάδα περιμένουμε περισσότερο κόσμο καθώς θα είναι και το πρώτο φιλικό στην Τούμπα με την Νις και εννοείτε ότι οι κάτοχοι διαρκείας θα το παρακολουθήσουν δωρεάν. Οι πρώτες καλές εμφανίσεις έχουν αυξήσει την κίνηση στα διαρκείας, είναι και στην νοοτροπία του Έλληνα".

Για την νέα μπουτίκ: "Η μπουτίκ θα είναι έτοιμη την μέρα του αγώνα (23/7) με την Νις και κόσμος θα δει κάτι πολύ διαφορετικό. Θα είναι με προδιαγραφές μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων, θα είναι μεγαλύτερη, περίπου διπλάσια γύρω στα 400 τ.μ .

Θα υπάρχουν πολλά νέα προϊόντα μεταξύ άλλων σε συσκευασία πλέξι γκλας, χώμα και χορτάρι της Τούμπας το οποίο θα μπορούν να αγοράζουν οι φίλαθλοι, ενώ θα υπάρχει κολεξιόν με τα φετινά ρούχα του ΠΑΟΚ και εκτός των εμφανίσεων θα έχει φόρμες αλλά και ρούχα της προπόνησης. Θα έχουμε και παπούτσια του ΠΑΟΚ που ο κάθε ένας θα μπορεί να γράφει ότι θέλει επάνω. Θα είναι υπερσύχρονη η νέα μπουτίκ και δεν θα υπάρχει άλλη στην Ελλάδα".

Για τις φανέλες: "Η ποιότητα της φανέλας έχει τεράστια διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια, η βασική φανέλα θα είναι ριγέ-ασπρόμαυρη στο στιλ της Γιουβέντους η δεύτερη θα είναι ολόλευκη στο στιλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η τρίτη θα είναι πορτοκαλί ως ένα ουδέτερο χρώμα".

Για το νέο σήμα: "Πλέον η αποδοχή του κόσμου είναι μεγάλη και φαίνεται και από κάποιες δημοσκοπήσεις που γίνονται στο ίντερνετ".

Για την ρωσική έκδοση της ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ: "Υπάρχει μεγάλη ανάγκη μετά και την έλευση του κ. Σαββίδη να μαθαίνουν τα νέα του ΠΑΟΚ άνθρωποι από την Ρωσία. Στα πλάνα μας είναι να επεκταθούμε και σε άλλες γλώσσες ακόμα περισσότερο, μέχρι στιγμής είναι στα Ελληνικά στα Αγγλικά και πλέον και στα Ρώσικα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ