ΠΑΟΚ

Ετοιμάζεται για ΑΕΚ ο Γεωργιάδης

Ετοιμάζεται για ΑΕΚ ο Γεωργιάδης
INTIME SPORTS

Θετικά είναι τα μηνύματα όσον αφορά την συμμετοχή του Γιώργου Γεωργιάδη στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Τι γίνεται με τον Κοστίν Λάζαρ

Στην διάθεση του Λάσλο Μπόλονι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης για το κυριακάτικο (25/9) εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ όσο και ο Κοστίν Λάζαρ συνέχισαν την αποθεραπεία τους την Κυριακή (18/9) προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά με τον πρώτο, που είχε υποστεί θλάση α' βαθμού στον δικέφαλο, υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα περί επιστροφής του στους αγωνιστικούς ρυθμούς και από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ εκτιμάται ότι στις αρχές τις εβδομάδες θα μπει κανονικά στις προπονήσεις. Έτσι εφόσον γίνει αυτό, θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ.

Για τον Ρουμάνο μέσο (είχε χτυπήσει στην ποδοκνημική) πάντως τα μηνύματα δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στο σύνολο του Χιμένεθ.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως για τον Λάζαρ έχει παρθεί η απόφαση στον ΠΑΟΚ να μην ρισκάρουν την συμμετοχή του, αλλά να ξεπεράσει τελείως τις ενοχλήσεις που έχει και μετά να επιστρέψει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ