ΠΑΟΚ

Έρχονται Τσιστιακόφ και μεταγραφές

Έρχονται Τσιστιακόφ και μεταγραφές
INTIME SPORTS

Ενισχυμένος ο 42χρονος Ρώσος, Γκέρμαν Τσιστιακόφ, μετά την έκθεση που παρέδωσε στον Σαββίδη, καλεί σύσκεψη κορυφής την Παρασκευή. Τι γίνεται με όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, που αναμένεται να μπουν στη τελική ευθεία τις επόμενες μέρες.

Οι μέρες που διανύουμε είναι μέρες αργίας και ξεκούρασης στη Ρωσία, κάτι τέτοιο όμως, δεν ισχύει στην περίπτωση του Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Ο 42χρονος στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε μερικές ανάσες δίπλα στην οικογένειά του, ωστόσο, είχε και αρκετή δουλειά... για το σπίτι να κάνει.

Το σημαντικότερο μέρος της ήταν η έκθεση που παρέδωσε στον Ιβάν Σαββίδη για όλα όσα κατέγραψε στον ΠΑΟΚ και όλα όσα πρέπει να γίνουν στην ομάδα από 'δω και στο εξής.

Τυπικά ο Τσιστιακόφ είχε σύμβαση που έληγε στα τέλη του προηγούμενου έτους, αλλά είναι δεδομένη η ανανέωση της και η παραμονή του στην ομάδα, αφού ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ ικανοποιημένος από το έργο του.

Από 'κει και πέρα, συνέχισε και τις μεταγραφικές επαφές, κυρίως με τη Ζενίτ και την πλευρά Λάζοβιτς, υπόθεση την οποία χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος. Υπάρχει, βέβαια, ανοιχτή και η υπόθεση Λούκας, αλλά στην περίπτωση του Ισπανού εξελίξεις αναμένονται σε ένα ραντεβού που είναι πολύ πιθανό να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο Λβιβ, παρουσία και της πλευράς του παίκτη και φυσικά της διοίκησης της Καρπάτι.

Για την περίπτωση του Λάζοβιτς και ίσως και κάποια ακόμη που δεν έχει γίνει γνωστή, ο Τσιστιακόφ θα ενημερώσει τους επικεφαλής της ΠΑΕ σε ευρεία σύσκεψη που θα γίνει αύριο στην Τούμπα, παρουσία Βρύζα, Γεωργιάδη, Δώνη και αν υπάρχει ανάγκη να συζητηθεί κάποια οικονομική παράμετρος και των Γκοντσάρεβα, Μαυροφρύδη.

Σίλντενφελντ, Σκόνδρας και... Ολαϊτάν

Υπάρχουν, όμως και άλλες περιπτώσεις παικτών που θα απασχολήσουν τις συζητήσεις του Τσιστιακόφ με τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη θα κληθεί να αποφασίσει αν τελικά ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στον δανεισμό του Γκλόρντον Σίλντενφελντ από την Ντιναμό Μόσχας, αφού έχει βρεθεί φόρμουλα συνεργασίας και με την ομάδα και με τον Κροάτη αμυντικό. Μάλιστα, σήμερα από το περιβάλλον του παίκτη προέκυπτε η πληροφόρηση ότι είναι πολύ πιθανόν αύριο να γνωρίζουν την τελική θέση του ΠΑΟΚ.

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ θα πληροφορηθεί λεπτομερώς τα δεδομένα της περίπτωσης Σκόνδρα (κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του Ατρομήτου), αλλά και του Ολαϊτάν, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ άμεσα θα επιχειρήσει να δει αν ισχύει στην πράξη αυτό που ισχυρίζεται ο ατζέντης του ότι δεν έχει κλείσει σε καμία ομάδα, χωρίς, βέβαια, διάθεση να μπει σε κανενός είδους πλειστηριασμό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ