ΠΑΟΚ

Έρχεται φουριόζος ο Σαββίδης

Έρχεται φουριόζος ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται μεσοβδόμαδα στην Θεσσαλονίκη , έχοντας στο μυαλό του δύο θέματα να τον απασχολούν έντονα.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει ακόμη αντιδράσει μετά την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με 4-0, ωστόσο έχει μεταφέρει στο περιβάλλον του την δυσαρέσκειά του για πράγματα που δεν του αρέσουν στην λειτουργία της ομάδας.

Μάλιστα, την κακή διάθεση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ήρθε να ενισχύσει και η κωλυσιεργία που παρατηρείται στις γραφειοκρατικές διαδικασίες για το προπονητικό που θέλει να δημιουργήσει στην περιοχή της Θέρμης.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας ενοχλήθηκε όταν πληροφορήθηκε ότι αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία επρόκειτο να εγκριθεί ο διαγωνισμός για την έκταση 230 στρεμμάτων που θέλει να μισθώσει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, και μάλιστα την θεωρεί κομμάτι μίας τακτικής καθυστέρησης από την πλευρά των ανθρώπων του Δήμου Θέρμης.

Για όσα αναλύσαμε πιο πάνω ο Ιβάν Σαββίδης έχει προγραμματίσει να έρθει στην Θεσσαλονίκη μεσοβδόμαδα (το σενάριο που επικρατούσε χθες το βράδυ ήταν η αφιξή του να γίνει το βράδυ της Τρίτης ή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη το πρωί).

Προφανώς έχει στο μυαλό του κάποιες κινήσεις που θα κάνει για να... ξεκολλήσει το θέμα του προπονητικού κέντρου και να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ΠΑΕ, κανείς, όμως, δεν μπορεί τώρα να πει με βεβαιότητα ποιες θα είναι αυτές. Πιθανόν να κάνει κάποιες εκκαθαρίσεις στην ΠΑΕ, να έχει συζήτηση σε αυστηρό τόνο με τους παίκτες και να χτυπήσει καμπανάκι σε όλα τα επίπεδα.

Ανάλογη γραμμή ίσως έχει και στις επαφές του με τον Δήμο και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο το πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "πλάσαρε" σήμερα το θέμα των εργασιών βελτίωσης στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Η εισαγωγή του κειμένου που δημοσιεύτηκε στο επίσημο σάιτ της ομάδας είναι ταυτισμένη απόλυτα με το "θυμό" που κουβαλάει ο Ιβάν Σαββίδης για το θέμα της Θέρμης.

"Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί συνεχώς να βρει λύση στα γραφειοκρατικά προβλήματα τα οποία δεν του επιτρέπουν να επενδύσει 25 εκατ. ευρώ για την κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στη Θέρμη.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, δε σταματά τη βελτίωση των εγκαταστάσεων της Νέας Μεσημβρίας προκειμένου να παρέχει καλύτερες συνθήκες δουλειάς στους παίκτες του", αναφέρεται συγκεκριμένα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ