ΠΑΟΚ

Έριξε ρυθμούς ο Στέφενς

Έριξε ρυθμούς ο Στέφενς

Η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας για τον ΠΑΟΚ είχε πιο χαλαρό ρυθμό σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Ρεπό έδωσε το απόγευμα ο Χουμπ Στέφενς.

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (15/7) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Χουμπ Στέφενς έριξε την ένταση, μιας και είδε ότι οι παίκτες του έχουν επιβαρυνθεί πολύ.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό (14/7) φιλικό με την Πάσινγκ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις με την μπάλα.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε για περίπου δέκα λεπτά στους παίκτες του, αναλύοντας την εικόνα του χθεσινού φιλικού κόντρα στην Πάσινγκ.

Τα δύο νέα πρόσωπα, Κωνσταντινίδης και Πέλκας, ακολούθησαν το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ στο τέλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Χουμπ Στέφενς θέλοντας να δώσει ανάσες στους παίκτες του, το απόγευμα τους έδωσε ρεπό και θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, μετά από τα δύο φιλικά παιχνίδια.

Στο Λέομπεν ο Ζιώγας

Ο εργοφυσιολόγος, Γιώργος Ζιώγας, που συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρήκε από σήμερα (15/7) στο Λέομπεν, για να διαπιστώσει την κατάσταση των παικτών μετά από μεγάλο διάστημα κατά το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από κάποια τεστ για να φανεί η κατάσταση που βρίσκονται και αναλόγως θα βγει το πρόγραμμα για τις επόμενες προπονήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ