ΠΑΟΚ

Έρευνα ΠΑΟΚ για Μισίμοβιτς

firo :   03.06.2010
Fussball, Fußball, Nationalmannschaft, Deutschland,
Testspiel, Freundschaftsspiel, WM-2010
GER , Deutschland - Bosnien-Herzegowina  3:1
Einzelaktion Zvjezdan MISIMOVIC, Bosnien
firo : 03.06.2010 Fussball, Fußball, Nationalmannschaft, Deutschland, Testspiel, Freundschaftsspiel, WM-2010 GER , Deutschland - Bosnien-Herzegowina 3:1 Einzelaktion Zvjezdan MISIMOVIC, Bosnien PICTURE-ALLIANCE / AUGENKLICK/FI

Η περίπτωση του Ζβέζνταν Μισίμοβιτς που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αρέσει στον Στέφενς και στον ΠΑΟΚ ψάχνουν να δουν αν μπορεί να αποκτηθεί. Διαβάστε το ρεπορτάζ...

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Χουμπ Στέφενς ψάχνουν ένα-τουλάχιστον-ηχηρό όνομα μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή να φέρουν στην Τούμπα. Στα πλαίσια αυτής της επιθυμίας τους ασχολούνται και με την περίπτωση του Ζβέζνταν Μισίμοβιτς.

Ο 31χρονος Βόσνιος επιθετικός με σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα (έχει περάσει από Μπάγερν, Μπόχουμ, Νυρεμβέργη και Βόλφσμπουργκ), αλλά και πέρασμα από ομάδες όπως η Γαλατασαράι και η Ντιναμό Κιέβου, αγωνίζεται στην κινέζικη Γκιζού Ρενέ, ως συμπαίκτης του Μουσλίμοβιτς.

Ωστόσο, οι πληροφορίες τον θέλουν να θέλει την επιστροφή του στην Ευρώπη και να έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ. Ο Μισίμοβιτς αρέσει στον Στέφενς, όμως δεν μπορεί κανείς με βεβαιότητα να πει αν θα κινηθεί ο Σαββίδης για την απόκτησή του, γιατί απαιτούνται πολλά χρήματα.

Πριν λίγες μέρες το όνομά του είχε “παίξει” για τον Ολυμπιακό και αυτό που έβγαινε ήταν ότι η Γκιζόυ Ρενέ ήθελε 3 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Ο ίδιος έχει συμβόλαιο περίπου 2 εκ. ευρώ ετησίως στην κινέζική ομάδα.

Το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει φόρμουλα να μπει σε διαπραγμάτευση γι' αυτή τη μεγάλη μεταγραφή θα φανεί τις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ