ΠΑΟΚ

Έρευνα για τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ

Έρευνα για τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι νέες απώλειες λόγω τραυματισμών (Χαρίσης, Βίτορ, Κίτσιου) ενόψει Πανιωνίου οδηγούν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε εντατική αναζήτηση του τι φταίει.

Έντονα προβληματισμένοι είναι οι άνθρωποι που ηγούνται του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ για τα συνεχιζόμενα κρούσματα τραυματισμών στην ομάδα. Η θλάση του Χαρίση (19η συνολικά στο έμψυχο δυναμικό) και το πρόβλημα που αποκόμισε ο Βίτορ-εξαιρείται το χτύπημα στα πλευρά του Κίτσιου-στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έδωσαν το ερέθισμα στους ανθρώπους που ηγούνται του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, με πρωτοβουλία του Νίκου Βεζυρτζή, να ανοίξουν πάλι το κεφάλαιο τραυματισμοί και να αναζητήσουν το τι φταίει.

Στο πλαίσιο αυτό, καταγράφηκαν ακόμη και οι γνώμες των παικτών για τον γυμναστή της ομάδας, τον Ιταλό Πάολο Αρτίκο και το συμπέρασμα ήταν άκρως θετικό. Όλοι μιλούν για έναν εξαιρετικό γυμναστή που έχει κερδίσει τους παίκτες με τη δουλειά του.

Καταγεγραμμένη είναι και η άποψη του Ίγκορ Τούντορ και του τιμ του. Θεωρούν ως παραμέτρους που επηρεάζουν, τη μικρή προετοιμασία το κακοκαίρι, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ άρχισε νωρίς τη σεζόν, τα συνεχόμενα παιχνίδια, το γεγονός ότι πολλοί παικτες ήρθαν αργά στη ομάδα και ότι αρκετοί δεν ήταν συνηθισμένοι στον τρόπο δουλειάς.
Η έρευνα θα συνεχιστεί και αναμένονται με ενδιαφέρον τα πορίσματα της επιτροπής ποδοσφαίρου τμήματος.

Στην ενδεκάδα Πέλκας, Μυστακίδης

Ο Δημήτρης Πέλκας και ο Γιάννης Μυστακίδης θα πάρουν τις θέσεις των Χάρη Χαρίση και Στέλιου Κίτσιου αντίστοιχα στην ενδεκάδα, στον σημερινό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Ο πρώτος θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ ο δεύτερος θα παίξει ως δεξιός οπισθοφύλακας. Ακόμη, ο Ρικάρντο Κόστα που μπήκε αλλαγή στη θέση του τραυματία Βίτορ κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι παρτενέρ του Τζαβέλλα στο κέντρο άμυνας.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο ματς με τον Πανιώνιο: Βελλίδης στο τέρμα, στην άμυνα από αριστερά: Κοροβέσης, Τζαβέλλας, Κόστα, Μυστακίδης και αμυντικά χαφ οι Τζιόλης και Τσίμιροτ. Ο Πέλκας θα κινείται μπροστά τους, στα άκρα θα παίξουν Μακ και Ροντρίγκες και συν κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ