ΠΑΟΚ

Ερευνα για τον Σρτζαν Μιγιαΐλοβιτς

Ερευνα για τον Σρτζαν Μιγιαΐλοβιτς

Την περίπτωση του 23χρονου διεθνή Σέρβου μέσου, Σρτζαν Μιγιαΐλοβιτς, που έμεινε ελεύθερος από την Καϊσέρισπορ εξετάζουν στον ΠΑΟΚ (VIDEO).

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε, μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, για την πληθώρα μέσων που ο ΠΑΟΚ διαθέτει φέτος στο ρόστερ του δίνοντας απάντηση στο γιατί δεν παίζει τελευταία ο Χάρης Χαρίσης.

Ωστόσο, στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του Δικεφάλου βρίσκεται ένας Σέρβος κεντρικός μέσος που πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την Καϊσέρισπορ. Πρόκειται για τον 23χρονο διεθνή, Σρτζαν Μιγιαΐλοβιτς, με ύψος 1,82μ. που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Βελιγράδι και προπονείται μόνος του.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" -στη λογική της επένδυσης σε νεαρούς παίκτες-ψάχνουν να βρουν γιατί έμεινε ελεύθερος ένας παίκτης σ' αυτή την ηλικία, διεθνής στην Ανδρών και με γεμάτες σεζόν στην Καϊσέρισπορ (φέτος έχει 19 συμμετοχές και 1 γκολ και πέρσι 36 ματς).

Ο Μιγιαΐλοβιτς είχε πάει στην Τουρκία το 2013 από τον Ερυθρό Αστέρα με εισήγηση του Ρόμπερτ Προσινέτσκι που είχε διατελέσει προπονητής της Καϊσέρισπορ τη σεζόν 2012-2013. Το αν γίνει κρούση προς τον 23χρονο χαφ είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ίβιτς ορίζει αρχηγούς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ