ΠΑΟΚ

Επιθετικός, παραγωγικός και αποτελεσματικός

Επιθετικός, παραγωγικός και αποτελεσματικός

Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες και αυτό φαίνεται μέσα από τη γλώσσα της στατιστικής. Διαβάστε στοιχεία από τις επιθετικές... ορέξεις των παικτών του "Δικεφάλου"

Ιδιαίτερα επιθετικός εμφανίζεται στα τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, αλλά να να πετυχαίνουν και πολλά γκολ. Στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, ο "Δικέφαλος" σκόραρε τέσσερις φορές κάτι που έχει κάνει ακόμη μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Εκτός από τα πολλά γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, δημιούργησαν και πολλές ευκαιρίες, έχοντας 20 τελικές προσπάθειες στην αναμέτρηση, ενώ στο ματς με τους "κίτρινους" που ο "Δικέφαλος" σημείωσε τον ίδιο αριθμό τερμάτων οι τελικές ευκαιρίες ήταν 14.

Τις περισσότερες τελικές προσπάθειες σε ένα παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ τις δημιούργησε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, 21 τον αριθμό, όμως, τα γκολ που σημείωσαν οι "ασπρόμαυροι" ήταν τρία. Τον ίδιο αριθμό τερμάτων σημείωσαν και κόντρα στην Κέρκυρα όπου είχαν 15 τελικές, με την Ξάνθη που είχαν 7 τελικές, αλλά και με τα Γιάννινα που είχαν μόλις τέσσερις τελικές προσπάθειες.

Ο ΠΑΟΚ γενικά δε δημιουργεί πάρα πολλές τελικές προσπάθειες στο σύνολο των αγώνων, αν αναλογιστούμε ότι τελική προσπάθεια θεωρείται και ένα σουτ που φεύγει αρκετά μέτρα άουτ, ωστόσο τα μηνύματα των τελευταίων αγώνων είναι πολύ θετικά. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια ο ΠΑΟΚ έχει δημιούργησε 76 τελικές προσπάθειες, σημειώνοντας 12 γκολ, με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ να είναι η παραφωνία, όσον αφορά την παραγωγικότητα, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν και τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν για... πόλο.

Οι μεσοεπιθετικοί του ΠΑΟΚ αρχίζουν να ρολάρουν και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς, βλέποντας τα τελευταία παιχνίδια του "Δικεφάλου", όπου οι "ασπρόμαυροι" πατούν πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή, ενώ και η παραγωγικότητα είναι αρκετά μεγάλη.

Σ' αυτό έχει συμβάλλει ο Λίαμ Λόρενς, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος, βγάζει πολύ πάθος και σπρώχνει τον ΠΑΟΚ προς το γκολ. Ο Κλάους συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά, ενώ και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης διανύει περίοδο φόρμας σκοράροντας κατά ριπάς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ