ΠΑΟΚ

Επιθετικό σχήμα από Στέφενς

Επιθετικό σχήμα από Στέφενς
INTIME SPORTS

Ο Ολλανδός τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με διάταξη 4-2-3-1, τον "Σάλπι" δεξί εξτρέμ και τον Λούκας στον άξονα.

Οι τραυματισμοί των Λίνο και Λάζαρ κυρίως και κατά δεύτερον του Λόρενς δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον Χουμπ Στέφενς, σε ότι έχει να κάνει με τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται ότι έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στη Σάλκε, το οποίο θα έχει διάταξη 4-2-3-1, με τον "Σάλπι" δεξί εξτρέμ και Λούκας στον άξονα, αλλά και τον Σπυρόπουλο στο αριστερό άκρο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χακόμπο, με τους (από αριστερά προς δεξιά) Σπυρόπουλο (ο οποίος φαίνεται να κερδίζει τη θέση από τον Σκόνδρα, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο ματς με τον Παναιτωλικό), Βίτορ, Κατσουράνη και Κίτσιου να συνθέτουν την αμυντική τετράδα.

Εργκούς Κάτσε και Αλέξανδρος Τζιόλης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Λούκας να παίζει μπροστά τους ως "μπαλαντέρ. Ο Σαλπιγγίδης θα αγωνιστεί τα δεξιά, με τον Στοχ στα αριστερά και τον Στέφανο Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Βέβαια, ο Σαλπιγγίδης παρά το γεγονός ότι έχει επιθετικούς προσανατολισμούς θα βοηθάει αρκετά τον Κίτσιου, όπως την ίδια εντολή θα έχει και ο Λούκας, ο οποίος θα προσπαθήσει να δώσει βοήθειες στα δύο χαφ, αλλά και να είναι στήριγμα του Αθανασιάδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ