ΠΑΟΚ

Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή

Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή
Στέφενς

Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Λέομπεν. Ποδοβόλεϊ και ασκήσεις στα τελειώματα φάσεων στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης. Δείτε επίσης το φοβερό βίντεο με το σόου που δίνει ο Κώστας Κατσουράνης στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο Tivoli του Λέομπεν. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ουσιαστικά ολοκληρώθηκε μιας και την Παρασκευή η ομάδα επιστρέφει στην Ελλάδα.

Επιστροφή στις προπονήσεις πλέον το απόγευμα της Κυριακής... Το απόγευμα οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ έπαιξαν ποδοβόλεϊ ενώ έγιναν ασκήσεις στα τελειώματα φάσεων το απόγευμα για όσους δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό.

Εκτός ήταν ο Ινίγο Λόπεθ λόγω μόλυνσης στα δάχτυλα του ποδιού του, ο Κοστίν Λάζαρ προπονήθηκε και ο Τόμας Νέτσιντ θα ενσωματωθεί την Κυριακή με την υπόλοιπη ομάδα στη Θεσσαλονίκη. Η απογευματινή προπόνηση της Κυριακής θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο.

Το σόου του Κατσουράνη

Ο έμπειρος μέσος έδωσε το δικό του σόου μπροστά στην κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με... "θύματα" συμπαίκτες, φροντιστές και προπονητές.

Τα εισιτήρια για το ματς με την Νις

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τις τιμές για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με την Νις που θα γίνει την Tρίτη (23/7) στις 21.00 στην Τούμπα. Αναλυτικά:

VIP 80 ευρώ

VIP a 50 ευρώ

Θ1-Θ2-Θ3 15 ευρώ

Θ5-Θ6 10 ευρώ

Θ4-4α, Θ7-7α 5 ευρώ

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από Δευτέρα (22/7) από τις 09.00 μέχρι τις 17.00 και την Τρίτη (23/7) από τις 09.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την ημέρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα με τη OGC Nice (Τρίτη 23/7) από τα εκδοτήρια ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας παρά μόνο εισιτήρια για τη φιλική αναμέτρηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ