ΠΑΟΚ

Επιστροφή με χαμόγελα για τον ΠΑΟΚ

Επιστροφή με χαμόγελα για τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ Ολλανδία

Πετάει η αποστολή του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία μετά το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Αγιαξ. Ικανοποίηση στους "ασπρόμαυρους" για το αποτέλεσμα (1-1) αλλά και την παρουσία οπαδών.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα (1-1) απέναντι στον Αγιαξ, έφτασε η ώρα της επιστροφής της αποστολής του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η αναχώρηση από την Ολλανδία είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης και συγκεκριμένα για τις 10.45.

Αποστολή στην Ολλανδία: Κώστας Πετρωτός

Στον "Δικέφαλο" υπάρχει γενικότερη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα για το πώς κύλησε το ματς με τους Ολλανδούς, τόσο από πλευράς αποτελέσματος (το 1-1 δηλαδή) αλλά και από πλευράς παρουσίας των οπαδών (για το ότι δηλαδή δεν δημιουργήθηκαν... παρατράγουδα).

Μόνο ένα μικρό περιστατικό καταγράφτηκε όταν έφτασαν στο γήπεδο κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Γερμανία και υπήρξε ένταση όταν τους είδαν οι φίλοι του Αγιαξ. Η αποστολή του "Δικεφάλου" θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 13.30-14.00 και όλοι στις τάξεις της ομάδας (στην οποία υπάρχουν χαμόγελα) συμφωνούν πως η ρεβάνς με τον Αγιαξ είναι δύσκολη.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ θα γίνει στις 19.00 το απόγευμα. Στο μεταξύ ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος μετά το 1-1 κόντρα στον Αγιαξ και έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram: "Ετσι ομαδάρα μου και τώρα Τούμπα".

Επιστροφή με χαμόγελα για τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ Ολλανδία 580

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ