ΠΑΟΚ

Επιστροφή Κοροβέση με πρωτιά

Επιστροφή Κοροβέση με πρωτιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Κοροβέσης κόντρα στην Βέροια αγωνίστηκε σε ματς του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά τις 8 Νοεμβρίου και στον αγώνα της Κυριακής είχε μια πρωτιά ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Δείτε ποια ήταν αυτή.

Την δεύτερή του συμμετοχή στο πρωτάθλημα είχε ο Νίκος Κοροβέσης στο ματς με την Βέροια. Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής την τρέχουσα σεζόν (2015-16) είχε παίξει εναντίον του Πανθρακικού, σε ένα ματς (έγινε στις 08/11/15) που είχε αντικαταστήσει τον Γιάννη Σκόνδρα στο 84'. Απέναντι στην Βέροια, ο Κοροβέσης είχε φανέλα βασικού και για πρώτη φορά την φετινή αγωνιστική χρονιά ήταν... ενδεκαδάτος σε παιχνίδι της Super League.

Ο Ιγκορ Τούντορ φάνηκε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Κοροβέση τονίζοντας για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή πως "ήταν μια θετική έκπληξη". Ο Κοροβέσης μάλιστα είχε και μια πρωτιά ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Βέροια. Αυτό γιατί αποτέλεσε τον καλύτερο "κλέφτη" του "Δικεφάλου"... Συγκεκριμένα είχε πέντε κλεψίματα ενώ δεύτερος ήταν ο Γιάννης Σκόνδρας με τέσσερα. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα πλην των αγώνων του πρωταθλήματος με Πανθρακικό και Βέροια, έχει παίξει φέτος (2015-16) σε άλλα πέντε ματς, δύο στο Europa League (απέναντι σε Σπάρτακ Τρνάβα και Μπρόντμπι) και τρία στο Κύπελλο (απέναντι σε Πανθρακικό, Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου).

Δεν είχε "αρπάξει" πάντως από τα... μαλλιά όλες τις ευκαιρίες που του είχε δώσει ο Ιγκορ Τούντορ και αυτό καλείται να κάνει στο εξής, δεδομένου πως ο Μαρίν Λέοβατς που έπαιζε στο αριστερό άκρο έχει τραυματιστεί και έτσι ο Κοροβέσης δεν αποκλείεται σε κάποια ματς να πάρει κι άλλο χρόνο συμμετοχής από τον Κροάτη προπονητή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ