ΠΑΟΚ

Επίσημη πρώτη για ΠΑΟΚ στη Μεσημβρία

Επίσημη πρώτη για ΠΑΟΚ στη Μεσημβρία

Ανοίγει τις πύλες το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ για τα ΜΜΕ και την παρουσίαση στον κόσμο του "Δικεφάλου". Τι περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση των "ασπρόμαυρων" που έγινε χωρίς την παρουσία του Λάζλο Μπόλονι, αλλά με φίλους του ΠΑΟΚ να δίνουν το παρών

Η πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο νέο προπονητικό κέντρο του "Δικεφάλου" θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (31/8).

Αφού προηγήθηκε το τεστ με δύο προπονήσεις (την Τρίτη (30/8) το απόγευμα, αλλά και την Τετάρτη (31/8) το πρωί), οι πύλες της Νέας Μεσημβρίας είναι έτοιμες να υποδεχθούν τα ΜΜΕ, αλλά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για να δει από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις των "ασπρόμαυρων".

Από την πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ της Τετάρτης (31/8) απουσίαζε ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για να μεταφέρει πράγματα, αλλά και να φέρει στη Θεσσαλονίκη τη γυναίκα του και το παιδί, καθώς βρήκε το σπίτι που θα διαμένει, γι' αυτό το λόγο ο Ρουμάνος θα απουσιάσει και από την απογευματινή προπόνηση.

Η προπόνηση περιελάμβανε βάρη στο γυμναστήριο, αλλά και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι διεθνείς Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Γεωργιάδης, Στάμου, Αποστολόπουλος και Λάζαρ, αλλά και οι τραυματίες Αθανασιάδης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου και Σταφυλίδης. Ακόμη, ο Μπρούνο Τσιρίλο δε βγήκε στο γήπεδο, αλλά ακολούθησε θεραπευτική αγωγή.

Από τα αξιοσημείωτα είναι ότι στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ το παρών έδωσε πλήθος κόσμου. Οι φίλοι του "Δικεφάλου" δείχνουν να μην... κρατιούνται, θέλοντας να δουν από κοντά το νέο "σπίτι" των "ασπρόμαυρων".Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσηβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ