ΠΑΟΚ

Επιμένουν οι Ιταλοί για Κλάους

Επιμένουν οι Ιταλοί για Κλάους
Κλάους INTIME SPORTS

Ξανά στην Ιταλία ασχολούνται με τον Στέφανο Αθανασιάδη αναφέροντας γι' αυτόν τις περιπτώσεις των Σασουόλο και Ουντινέζε.

Πάλι για τον Στέφανο Αθανασιάδη γράφουν οι Ιταλοί. Η ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com αναφέρει τις περιπτώσεις των Σασουόλο και Ουντινέζε για τον Κλάους, κάτι βέβαια που δεν είναι... νέο αφού σχετική αναφορά πριν καιρό είχε κάνει η ιστοσελίδα calcionews24.com.

Ουσιαστικά οι Ιταλοί επιμένουν για την προοπτική να παίξει στην Ιταλία ο Αθανασιάδης και η tuttomercatoweb.com γράφει πως ο Έλληνας φορ θα μπορούσε να φύγει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

Κίτσιου: "Για την πρωτιά στα πλέι οφ"

Ο Στέλιος Κίτσιου αναφέρθηκε στη διαδικασία των πλέι οφ και στο ματς με τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

"Η ώρα των πλέι οφ έφτασε. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, όπως δουλέψαμε και με το που τελείωσε το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, να διορθώσουμε τους τομείς που δεν ήμασταν καλοί, να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα, να πάρουμε αποτελέσματα και να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ".

Για τα συναισθήματα που άφησε στην ομάδα η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος:

"Σίγουρα στην αρχή τα αποτελέσματα ήταν καλά αλλά μετά κάναμε μία μεγάλη κοιλιά. Πλέον όμως νομίζω είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση και να τερματίσουμε πρώτοι".

Για το πως εκμεταλλεύτηκε αγωνιστικά η ομάδα το διάστημα από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο μέχρι το ματς με τον Ατρόμητο:

"Δουλέψαμε πάρα πολύ σε αρκετά πράγματα. Νομίζω ότι ο προπονητής μας, μας βοήθησε πολύ όλο αυτό το διάστημα και όλα αυτά που δουλέψαμε πρέπει να τα βγάλουμε στο γήπεδο".

Για την διαδικασία των πλέι οφ:

"Νομίζω ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Και οι τέσσερις ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρώτη θέση. Θα είναι πολύ δύσκολο".

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος:

"Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή όταν δεν παίζει να δουλεύει στην προπόνηση και όταν του δοθεί η ευκαιρία να είναι έτοιμος. Εγώ από την πλευρά δούλευα πολύ στην προπόνηση και έδινα τα πάντα ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι έτοιμος και αγωνιστικά και από άποψη φυσικής κατάστασης".

Για τις θέσεις που καλείται να αγωνιστεί:

"Νομίζω ότι και τα προηγούμενα χρόνια που έπαιζα σαν δεξί χαφ στο κέντρο με βοήθησε πολύ, όπως και πέρυσι που είχα μία γεμάτη χρονιά ως δεξί μπακ. Πιστεύω ότι όποτε μου δοθεί η ευκαιρία και μου ζητήσει ο προπονητής να παίξω σε οποιαδήποτε θέση θα είμαι έτοιμος".

Για το ματς με τον Ατρόμητο:

"Παίζουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μία δυνατή ομάδα αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω αν κάνουμε αυτό που πρέπει αλλά και όσα μας είπε ο προπονητής μας θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για το αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος:

"Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά και δεν πρέπει να έχουμε απώλειες".

Για το που μπορεί να κριθεί η αναμέτρηση:

"Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και να μην χάσουμε το ρυθμό μας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά".

Για την αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη:

"Είναι μία πολύ μεγάλη ενέργεια από τον κ. Σαββίδη και πιστεύω ότι είναι πολύ θετικοί και για τον κόσμο αλλά και για τους ποδοσφαιριστές. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να δώσουμε χαρά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ