ΠΑΟΚ

Επιλογές με... μέλλον από Μπόλονι

Επιλογές με... μέλλον από Μπόλονι
INTIME SPORTS

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι έχει πρώτους στην λίστα προώθησης νεαρών τους Κώστα Παναγιωτούδη και Αλέξανδρο Αποστολόπουλο. Πότε σκοπεύει να τους δώσει χρόνο συμμετοχής

Ο Λάσλο Μπόλονι θέλει να αφήσει και στον ΠΑΟΚ το στίγμα του. Ενας από τους τρόπους για να γίνει αυτό είναι να δει ο κόσμος του "Δικεφάλου" κάποιους παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας να πρωταγωνιστούν στις υποχρεώσεις των "μεγάλων".

Αυτός είναι βέβαια και βασικός στόχος της συνεργασίας της ΠΑΕ με τον 58χρονο κόουτς, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι ρίχνει το βάρος του στις υποδομές.

Το ερώτημα που τίθεται, πλέον, είναι το πότε και ποια παιδιά από τα φυτώρια του ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσουν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας οι φίλαθλοι των "ασπρόμαυρων".

Τα πρώτα ονόματα στη... διαλογή

Ο Μπόλονι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει ξεκάθαρη άποψη περί αυτού και οι δύο παίκτες που προηγούνται στην λίστα του είναι οι Κώστας Παναγιωτούδης και Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.

Στην περίπτωση του Παναγιωτούδη έχει γίνει εκτενής αναφορά και στο παρελθόν. Τον τεχνικό του "Δικεφάλου" κέντρισε η κάθετη πάσα του και το μυαλωμένο παιχνίδι του σε συνάρτηση με το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και τα εξαιρετικά για την ηλικία του εργομετρικά.

Όσον αφορά τον Αποστολόπουλο, τον είχε ξεχωρίσει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας το καλοκαίρι στην Ολλανδία, δείχνοντας από τότε διάθεση να του δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, αφού έχει τα στοιχεία του επιθετικογενούς μπακ που ο ίδιος επιθυμεί για την ομάδα του. Υπάρχουν, βέβαια, και άλλοι νεαροί όπως ο Κίτσιου, ο Πέλκας, όμως τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο

Ευκαιρία στο κατάλληλο τάιμινγκ

Πάμε και στο πότε ενδέχεται να πάρουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα. Ο Μπόλονι συνηθίζει να λέει στους συνεργάτες του ότι αυτό θα συμβεί όταν έρθει η κατάλληλη ευκαιρία και ακόμη ότι την δεδομένη περίοδο δεν ευνοούν τα αποτελέσματα της ομάδας για κάτι τέτοιο.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, η μέρα που θα τους δούμε να παίζουν για αρκετή ώρα (ο Αποστολόπουλος έπαιξε για δύο λεπτά στο Δουβλίνο, κόντρα στους Σάμροκ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ