ΠΑΟΚ

Επικυρώνεται η πρόσληψη Αγγελίδη

Επικυρώνεται η πρόσληψη Αγγελίδη

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στην σημερινή (14/8) έκτακτη ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο ρόλος του Ιάκωβου Αγγελίδη.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης μπορεί να έχει πιάσει δουλειά ως νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και αρκετές μέρες, αλλά η προσληψή του θα επικυρωθεί στην σημερινή (14/8, 11.00) έκτακτη ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ, όπως είχε, άλλωστε, ανακοινωθεί:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι στη Γενική Συνέλευση των μετόχων που έχει συγκληθεί για τις 14 Αυγούστου θα προταθεί η προσθήκη στο διοικητικό συμβούλιο του Ιάκωβου Αγγελίδη με σκοπό να του ανατεθεί η θέση του προέδρου και εκτελεστικού διευθυντή".

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν προκύπτουν πληροφορίες για περαιτέρω αλλαγές στην διοίκηση της ΠΑΕ, χωρίς, πάντως, να μπορεί να αποκλειστεί το αντίθετο, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τυχόν προγραμματικές δηλώσεις και τοποθετήσεις του νέου προέδρου του Δικεφάλου, Ιάκωβου Αγγελίδη. Ο Ζήσης Βρύζας από εδώ και πέρα θα κατέχει, εκτός απροόπτου, μόνο την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης -όπως είχαν ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ- είναι τα εξής:

Συμπλήρωση – Ανασυγκρότηση Δ.Σ.

Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.

Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ