ΠΑΟΚ

Επιασε δουλειά ο Αγγελίδης

Επιασε δουλειά ο Αγγελίδης

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στην Τούμπα. Τι δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης από το πρωί βρίσκεται στα γραφεία της Τούμπας και ενημερώνεται για ζητήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο νέος πρόεδρος του Δικεφάλου, ουσιαστικά, έχει πιάσει δουλειά, παρόλο που επίσημα θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις 14 Αυγούστου. Δεν αποκλείεται να έχει και μίτινγκ με τον Ζήση Βρύζα.

Μπενίτεθ: "Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ"

Ο Μπενίτεθ απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση ποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ξεχώρισε από το φιλικό. "Ο ποδοσφαιριστής που γνωρίζω καλύτερα από κάθε άλλον από τον ΠΑΟΚ είναι ο Σαρλς Ιτανζ", είπε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" και πρόσθεσε: "Ένας πολύ κάλος τερματοφύλακας που τον είχα φέρει εγώ στη Λίβερπουλ και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Κρίμα όμως που δεν ήταν εδώ για να μας δινόταν η ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. Αφού δεν τον είδα, δώστε του εσείς τους χαιρετισμούς μου για μια καλή χρονιά".

Όσον αφορά την παρουσία του ΠΑΟΚ στον σαββατιάτικο αγώνα δήλωσε: "Μου άρεσε, γιατί είναι μια ομάδα που μου έδειξε ότι ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Έχει προσανατολισμό, κάτι που είναι αποτέλεσμα της δουλειάς της προετοιμασίας με τη σφραγίδα του προπονητή του", για να συνεχίσει: "Αν συνεχίσει έτσι, θεωρώ ότι ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ του".

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο έτοιμος σε λιγότερο από 20 μέρες στο πρώτο του ευρωπαϊκό και συνάμα επίσημο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ: "Όπως κι εμείς θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι, έτσι θα είναι και ο ΠΑΟΚ. Έχουμε λιγότερο από τρεις εβδομάδες για να διορθώσουμε και οι δύο τις αδυναμίες μας. Χρονικό διάστημα που θεωρώ ότι είναι αρκετό για να είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς μας. Την πρόκριση μας στους ομίλους εμείς του Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ του Europa League".

Τι του άρεσε όμως από τον ΠΑΟΚ που είχε αντιμετωπίσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο του Σαν Πάολο; "Την διάθεση που έχουνε οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να πρεσάρουν πάνω στην μπάλα αλλά και ότι διαθέτει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που τους έδωσε χρόνο να αγωνιστούν ο προπονητής τους και να γεμίσουν εμπειρίες. Από εκεί και πέρα και εγώ ήμουνα περισσότερο συγκεντρωμένος στην δική μου ομάδα γιατί ήταν το πρώτο μας φιλικό".

Κι όσο για την ευχή του προς τον ΠΑΟΚ; "Να πετύχει τους στόχους του. Να προκριθεί στους ομίλους του Europa League και να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο".

Ενώ για την Νάπολι; "Να προκριθούμε πρώτα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ακολούθως να διεκδικήσουμε το Καμπιονάτο και το Κύπελλο στην Ιταλία".

Μπορεί να έχουνε περάσει τέσσερα χρόνια από όταν έφυγε από την άκρη του πάγκου της Λίβερπουλ ωστόσο ο Μπενίτεθ δεν ξεχνάει το πέρασμά του από το "Ανφιλντ".

"Η Λίβερπουλ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Πέρασε έξι υπέροχα χρόνια εκεί (2004-2010) αλλά σήμερα είμαι προπονητής στη Νάπολι και στο μυαλό μου είναι μόνο το πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας", ήταν το σχόλιο του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ