ΠΑΟΚ

Επέστρεψε ο Νέτσιντ

Επέστρεψε ο Νέτσιντ
Νέτσιντ

Ο Νέτσιντ διευθέτησε το θέμα με το διαβατήριο και συμμετείχε στο πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης (14/11), το οποίο ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Σε ιδιαίτερα υψηλές εντάσεις θα διεξαχθούν και οι δυο σημερινές προπονήσεις. Η πρωινή μόλις ολοκληρώθηκε και περιελάμβανε εξ ολοκλήρου σχεδόν πιεστικά αγωνίσματα με μπάλα σε μικρό χώρο.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ξεκίνησε με εκτεταμένη προθέρμανση και ασκήσεις τεχνικής για τη μεταβίβαση και την υποδοχή της μπάλας.

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες των εφτά και αγωνίστηκαν σε διπλά στο μισό γήπεδο, με λίγες επαφές και στηρίγματα σε συγκεκριμένες κάθε φορά θέσεις.

Απουσιάζουν οι διεθνείς και ο Βίτορ, ενώ κανονικά συμμετέχει ο Τόμας Νέτσιντ που τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην Τσεχία.

Την άλλη εβδομάδα η προκήρυξη του διαγωνισμού

Ούτε σήμερα θα συζητηθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού για την έκταση που θα φιλοξενήσει το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Ο Δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, βρίσκεται στην Αθήνα και ως εκ τούτου δεν θα προλάβει να δώσει το παρών στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο που είναι προγραμματισμένο για τις 20.00. Ετσι, ζήτησε η συζήτηση για την προκήρυξη του διαγωνισμού να μεταφερθεί για την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ