ΠΑΟΚ

Επέκταση σε Πόζογλου ως το 2018

Επέκταση σε Πόζογλου ως το 2018
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον 18χρονο άσο για νέο τετραετές συμβόλαιο.

Ένα από τα ταλέντα που προωθείται φέτος στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ο Στέλιος Πόζογλου. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί σταθερά από το καλοκαίρι μέλος της ανδρικής ομάδας και οι άνθρωποι της ΠΑΕ κρίνουν πως πρέπει να επενδύσουν πάνω του.

Γι' αυτό και συμφώνησαν μαζί του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, το οποίο θα κληθεί να υπογράψει άμεσα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, πρωταθλητής πέρυσι με την Κ20 είχε υπογράψει πριν ένα χρόνο τριετές συμβόλαιο (μαζί με τον Κουλούρη) που προέβλεπε απλά ένα βασικό μισθό (840 ευρώ μηνιαίως).

Πλέον, θα πάρει το πρώτο συμβόλαιό του με υψηλότερες απολαβές ενώ σύντομα αναμένεται να τον ακολουθήσει και ο Τζανδάρης.

Επιστροφή Κωνσταντινίδη...

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το απόγευμα (υπήρχε αρκετή ομίχλη) οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" δούλεψαν στις σέντρες και τα τελειώματα των φάσεων ενώ στην συνέχεια έπαιξαν δίτερμα σε μικρό γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Κωνσταντινίδηςπου είχε μείνει εκτός μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό αγώνα με την ΚΠΡ στις 9 Αυγούστου και την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε, επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Χέντβιγκες Μαντούροσυνέχισε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης, οΦακούντο Περέιραέμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στο οίδημα του παλιού του τραυματισμού, ενώ οΔημήτρης Παπαδόπουλοςαισθανόταν το πόδι του βαρύ από την καταπόνηση των προηγούμενων ημερών και προτιμήθηκε προληπτικά να μην προπονηθεί με μπάλα.

ΟΓιώργος Τζαβέλλαςσυνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας και οΜάαρτεν Μάρτενςπου έλειπε από την πρωινή προπόνηση με άδεια από το τεχνικό τιμ, γυμνάστηκε πιο χαλαρά επειδή προερχόταν από ταξίδι.

Μαγνητική ο Περέιρα

Σε μαγνητική πρόκειται να υποβληθεί ο Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντίνος το Σάββατο έπαιξε στο διπλό που έγινε, αλλά την Κυριακή μετέφερε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως νιώθει "βαρύ" το πόδι του. Ετσι πρόκειται να εξεταστεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ