ΠΑΟΚ

Επεισόδιο με Γεωργιάδη

Επεισόδιο με Γεωργιάδη
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Νέα "θέματα" δημιουργήθηκαν για τον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο. Θλάσεις Κλάους και Παπαδόπουλος, επεισόδιο με τον Γ.Χ. Γεωργιάδη.

Τις πληγές του μετρά ο ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά και μετά απ' όσα έγιναν κατά την διάρκεια των προπονήσεων της ομάδας μέσα στην εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, ό,τι δηλαδή και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Και οι δύο αναμένεται να απουσιάσουν τουλάχιστον 10 μέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους. Επιπλέον, ο Βίτορ έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και Έργκους Κάτσε στην δεξιά γάμπα και αμφότεροι θα υποβληθούν την Δευτέρα (11/5) σε μαγνητική τομογραφία.

Επεισόδιο με Γ.Χ

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ένα συμβάν που έλαβε χώρα έξω από τα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης. Ένας οπαδός του Πανιωνίου που έβριζε καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα τον Γεωργιάδη, έφτασε μέχρι το λεωφορεία της αποστολής του ΠΑΟΚ, ενώ αυτή ήταν έτοιμοι να αποχωρήσει.

Ο Γεωργιάδης δεν κράτησε την ψυχραιμία του, αφού ο συγκεκριμένος οπαδός τον έβριζε διαρκώς με αισχρές εκφράσεις, κατέβηκε από το λεωφορείο για να του ζητήσει εξηγήσεις λέγοντάς του: "Γιατί με βρίζεις;", αλλά ο οπαδός μόλις είδε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ... το έβαλε στα πόδια και φυσικά άφησε αναπάντητο το ερώτημά του!

Το συμβάν έλαβε τέλος με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και ο Γεωργιάδης επέστρεψε στο λεωφορείο της ομάδας του. Ελλάς το μεγαλείο σου!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ