ΠΑΟΚ

Επαφές για... ΠΑΟΚ Β'

Επαφές για... ΠΑΟΚ Β'

Ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του θέλουν να δημιουργήσουν μία ομάδα-δορυφόρο σε μικρότερη κατηγορία, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Στη σκέψη του Ιβάν Σαββίδη και των στελεχών του ΠΑΟΚ είναι η συνεργασία με άλλη επαγγελματική ομάδα που θα λειτουργεί σαν ΠΑΟΚ Β'. Διαβάστε το δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport":

"Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκαν με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τόσο ο Ζήσης Βρύζας, όσο και ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχαν κατά νου ένα τέτοιο σχέδιο, το οποίο έμοιαζε μεγαλεπήβολο, όμως στην πραγματικότητα δεν διέφερε ιδιαίτερα από τον τρόπο λειτουργίας κάποιων ομάδων, κυρίως στην Ισπανία.

Σκοπός της διοίκησης εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν η συνεργασία με μία άλλη επαγγελματική ομάδα, που θα λειτουργούσε ουσιαστικά σαν ΠΑΟΚ Β', με τον Δικέφαλο να διατηρεί τα πλήρη δικαιώματά της, σε ότι έχει να κάνει και με το υλικό και με τον προπονητή.

Τώρα, που υπάρχει η οικονομική δυνατότητα λόγω της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ θα εφαρμόσει αυτό το σχέδιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, πέραν των μεταγραφικών αναζητήσεων, οι συζητήσεις ανάμεσα στον Γκεμάν Τσιστιακόφ και τους επιτελείς της ομάδας κυμαίνονται και σε αυτό το κομμάτι.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει κάποια πράγματα ή να προχωρήσει έστω και ανεπίσημα στην εφαρμογή του σχεδίου. Σκοπός της ΠΑΕ είναι να προχωρήσει σε συνεργασία με ομάδα που θα βρίσκεται όσο το δυνατόν σε πιο υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και για τον λόγο αυτό, λέγεται πως έχει ήδη προχωρημένες επαφές με ομάδα της Football league που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Στόχος του δικεφάλου, είναι να έχει τον πλήρη έλεγχο της συγκεκριμένης ομάδας, ώστε να επιλεχθεί προπονητής άμεσα συνεργαζόμενος με τον δικέφαλο και παίκτες, είτε τπς δεύτερης ομάδας, είτε νεαροί που δεν θα έχουν εύκολα χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, ώστε να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους και κυρίως να δοκιμάζονται σε αληθινά επαγγελματικές συνθήκες, σε ότι αφορά το επίπεδο των αντιπάλων. Αυτό θα τους βοηθήσει ιδιαίτερα βεβαίως, ώστε να επιστρέφουν πιο έτοιμοι στον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ