ΠΑΟΚ

Εντατική αναζήτηση για δεκάρι

Εντατική αναζήτηση για δεκάρι
INTIME SPORTS

Η εντολή του Ιβάν Σαββίδη για απόκτηση επιτελικού έχει φέρει κινητοποίηση στους επιτελείς του "Δικεφάλου". Επανήλθε στο προσκήνιο η περίπτωση Ροζίτσκι.

Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ανοίξει την όρεξη του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο ρεπορτάζ έδωσε εντολή για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και ενός αμυντικού. Το δεκάρι, πάντως, αποτελεί προτεραιότητα την προκειμένη στιγμή και μετά τις σχετικές κατευθύνσεις που έδωσε ο Σαββίδης στις τάξεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ επικρατεί έντονη κινητικότητα, ώστε αν καταστεί δυνατό ο παίκτης να είναι διαθέσιμος και στα ματς κόντρα στην Σάλκε.

Μία από τις περιπτώσεις με τις οποίες οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είχαν ασχοληθεί και αρχικά υπήρχαν δυσκολίες είναι του Τόμας Ροζίτσκι. Πλέον, όμως, το όνομα του άσου της Αρσεναλ έχει επανέλθει και πάλι στο προσκήνιο για τον "Δικέφαλο". Ο Τσέχος μεσοεπιθετικός παρόλο που είναι δηλωμένος στην λίστα που παρέδωσε η Αρσεναλ στην UEFA για τους αγώνες των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, φέρεται να βρίσκεται στην λίστα των "κανονιέρηδων" με τους υπό παραχώρηση παίκτες κι έτσι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ