ΠΑΟΚ

Εντατικά μαθήματα από Αγγελο

Εντατικά μαθήματα από Αγγελο

Δεν άφησε ασχολίαστο ούτε ένα λάθος από αυτά που έκαναν οι παίκτες του κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης ο Αγγελος Αναστασιάδης και έκανε παράλληλα θεωρία και πράξη στους ποδοσφαιριστές. (VIDEOS)

Η πρώτη φετινή ομιλία του Αγγελου Αναστασιάδη μετά από αγώνα του ΠΑΟΚ είναι γεγονός... Ο Ελληνας τεχνικός στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής ανέλυσε στους παίκτες του το πώς έπαιξαν στο ματς με τους Βέλγους (θυμίζουμε πως ήταν το πρώτο φιλικό της σεζόν).

Στάθηκε στα λάθη τους και γενικώς στα θετικά αλλά και στα αρνητικά σημεία του συγκεκριμένου αγώνα.

Η ομιλία κράτησε περίπου μισή ώρα και ο Αναστασιάδης έκανε ξεχωριστή ανάλυση του αγώνα με βάση τις θέσεις που έπαιζαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ (τερματοφύλακας, άμυνα, κέντρο και επίθεση).

Στην προπόνηση και στο δίτερμα που έγινε, να σημειωθεί πως ο 61χρονος διέκοπτε πολύ συχνά και έκανε παρατηρήσεις για τα πάντα. Από τις τοποθετήσεις παικτών, το πώς πρέπει να γίνονται οι πάσες, την ταχύτητα κίνησης και σκέψης, ακόμη και τα μαρκαρίσματα. "Το ποδόσφαιρο όσο πάει γίνεται και πιο δύσκολο και το θέμα είναι να τρέχουμε εμείς τον αντίπαλο και όχι αυτός", είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικότερα, στο διπλό στο μισό γήπεδο έπαιξαν δύο ομάδες των εννιά ατόμων η κάθε μία. Στη μία (μπλε) ήταν οι: Μελίσσας, Μάρτενς, Πολύζος, Σαββίδης, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Γκολάσα και Πόποβιτς και στην άλλη (μαύρη) οι: Γιακουμής, Κουλούρης, Βίτορ, Πόζογλου, Βασίλης Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Παναγιωτούδης, Κίτσιου, Κατσικάς.

Το ματς έγινε σε τρεις δόσεις αφού διέκοπτε για παρατηρήσεις ο Αναστασιάδης και οι μπλε κέρδισαν τους μαύρους με 7-6. Για τους μπλε σκόραραν: Πόποβιτς (2), Μάρτενς, Γκολάσα, Σαββίδης, Κατσικάς (αυτογκόλ), Αθανασιάδης (πέναλτυ) ενώ για τους ηττημένους οι: Κουλούρης (3), Κατσικάς, Β. Παπαδόπουλος, Πόζογλου.

Να σημειωθεί πως εκτός από το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησαν το τελευταίο διάστημα οι Κιόσε και Κάτσε, ατομικό έκαναν την Κυριακή οι Μαντούρο και Σκόνδρας γιατί έπαιξαν σε όλο το ματς το Σάββατο αλλά και ο Σπυρόπουλος που είχε μια πληγή στο νύχι και έκανε γυμναστήριο (πιθανόν από Τρίτη θα αρχίσει προπονήσεις). Ο Ραζβάν Ρατς άρχισε ασκήσεις με μπάλα ενώ ο Φάνης Τσανδάρης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στους ηδονικούς αδένες και επιβάρυνσης από το ματς του Σαββάτου

Ο "αλμυρός" Ινσαουράλδε...

Aναφορά στην Ράσινγκ Κλουμπ και στον Χουάν Ινσαουράλδε έχει η ιστοσελίδα ole.com.ar. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, από την συγκεκριμένη ομάδα υπήρξε επιβεβαίωση πως εκφράστηκε ενδιαφέρον για τον Αργεντίνο.

Ωστόσο η περίπτωσή του δεν πρόκειται να "τρέξει" καθώς όπως γράφεται αυτό " είναι οικονομικά αδύνατο". Ουσιαστικά δηλαδή φαίνεται για άλλη μια φορά το ότι είναι δύσκολη η περίπτωση του Ινσαουράλδε αναφορά με το ποσό που πρέπει να δοθεί για να φύγει από την Σπαρτάκ Μόσχας. Ο συγκεκριμένος παίκτης θυμίζουμε πως αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από τους Ρώσους, όμως φέτος επέστρεψε στην Σπαρτάκ καθώς ο "Δικέφαλος" δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις της ρωσικής ομάδας.

Την Τρίτη ο Ιτάνζ

Ο Σαρλ Ιτάνζ ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως έχει ένα προσωπικό πρόβλημα και έτσι τελικά θα είναι στην Ολλανδία την Τρίτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ