ΠΑΟΚ

Ενρίκε: "Δεν έκλεισε για μένα το κεφάλαιο ΠΑΟΚ"

Ενρίκε: "Δεν έκλεισε για μένα το κεφάλαιο ΠΑΟΚ"
ΠΑΟΚ, Πέντρο Ενρίκε EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Ενρίκε έδειξε τον σεβασμό του στον κόσμο του ΠΑΟΚ και το "δέσιμό" του με την ομάδα, λίγο πριν αναχωρήσει για το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Πέδρο Ενρίκε ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ λίγο πριν αναχωρήσει χθες (4/9) για το Αζερμπαϊτζάν προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα της Καραμπάχ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε στην εφημερίδα "Arena Press" μπει στο αεροπλάνο.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

Για την απόφαση του να αφήσει τη Θεσσαλονίκη: "Έμεινα έκπληκτος την προηγούμενη εβδομάδα από την προσφορά της Καραμπάχ. Μίλησα με τον ΠΑΟΚ και κατάλαβα πως θα είχα λιγότερες ευκαιρίες από τη στιγμή που η ομάδα έμεινε εκτός Europa League και ήρθαν καινούριοι ποδοσφαιριστές τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να παίζω. Η καρδιά μου έλεγε ΠΑΟΚ, πραγματικά ήθελα να μείνω.

Όμως είμαι 27 ετών, δεν έχω την πολυτέλεια να χάνω χρόνο. Αυτοί οι μήνες στη Θεσσαλονίκη ήταν φανταστικοί. Έζησα αξέχαστες στιγμές εδώ. Πήραμε το Κύπελλο. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Όπως η ζωή, τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Δεν νιώθω αυτή τη στιγμή πως το κεφάλαιο ΠΑΟΚ έχει κλείσει για μένα".

Για την Καραμπάχ: "Το πρότζεκτ της Καραμπάχ δείχνει ενδιαφέρον. Δεν σου παρουσιάζεται κάθε μέρα η ευκαιρία να αγωνιστείς στο Champions League. Βέβαια θα προτιμούσα να έπαιζα με τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Ίσως τα καταφέρω τη νέα σεζόν, όταν επιστρέψω".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πραγματικοί οπαδοί. Με μία λέξη φανταστικοί. Έμεινα στην πόλη άλλες τέσσερις ημέρες από την ώρα που τελείωσε ο δανεισμός μου, μέχρι να βγουν οι βίζες μας. Μου έλεγαν πως είναι απογοητευμένοι που φεύγω, αλλά θα συνεχίσουν να με υποστηρίζουν.

Μου έλεγαν επίσης πως θέλουν να επιστρέψω στην ομάδα. Το ίδιο θέλω και εγώ. Τους σέβομαι απεριόριστα. Πραγματικά είμαι απογοητευμένος, που η χρονιά δεν ξεκίνησε όπως θέλαμε. Θέλαμε πολύ να παίξουμε στους ομίλους του Europa League. Η ζωή όμως συνεχίζεται".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ