ΠΑΟΚ

Ενισχύει τη διοίκηση ο Βρύζας

Ενισχύει τη διοίκηση ο Βρύζας
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τουλάχιστον ένα νεαρό επιχειρηματία για να διευρύνει το Δ.Σ.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (5/3) ο Ζήσης Βρύζας παραδέχθηκε δημόσια ότι κάνει επαφές προκειμένου να βρεί συμπαίκτες στην προσπάθεια του να ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν θέλησε να μιλήσει, βέβαια, για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι επαφές του, ωστόσο οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Sport24.gr, αναφέρουν πώς τουλάχιστον μία περίπτωση νεαρού επιχειρηματία είναι προχωρημένη.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στις αμέσως προσεχείς μέρες να οριστικοποιηθεί η προσθήκη του στο υπάρχον διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ.

Το θέμα είναι αν ο Βρύζας επιλέξει να πάει από τώρα σε εννεαμελές σχήμα (οκτώ μέλη συν τον εκπρόσωπο του ΑΣ ΠΑΟΚ) ή θα το κάνει με την ανανέωση της θητείας της διοίκησης από το Πρωτοδικείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και μάλιστα διατηρεί πολύ καλή σχέση με πρώην μέλος διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, όπως ανέφερε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κάνει και επαφές προκειμένου άνθρωποι με κάποια οικονομική δυνατότητα να συνδράμουν και με τη μορφή χορηγίας στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση η αναζήτηση για ζεστό χρήμα που θα εισρεύσει στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ