ΠΑΟΚ

Ενημερωμένος ο Σαββίδης για τους υποψηφίους

Ενημερωμένος ο Σαββίδης για τους υποψηφίους
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πάρει στα χέρια του τις λίστες με τα ονόματα των ανθρώπων που θα "τρέξουν" τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Στην τελική ευθεία για την επιλογή του τεχνικού διευθυντή που θα κληθεί να υλοποιήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν, βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, έχει δουλέψει αρκετά πάνω στο ζήτημα, έχοντας λάβει πολύ σοβαρά υπ' όψιν του και την… προίκα που του έχει αφήσει ο Ζήσης Βρύζας.

Πλέον, υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα και στις δύο λίστες (με τεχνικούς διευθυντές και προπονητές), τα οποία έχουν γίνει γνωστά και στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν σε τρεις περιπτώσεις τεχνικών διευθυντών. Η μία έχει να κάνει με τον υποψήφιο από την Δυτική Ευρώπη και οι άλλες δύο είναι από χώρες του ανατολικού μπλοκ.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα επιλέξει για ποιους θα ανάψει το "πράσινο φως" και στην συνέχεια ο Αγγελίδης θα προχωρήσει στην τελική κρούση.

Επιπλέον, έχει ενημερωθεί για τις περιπτώσεις προπονητών (ηλικίας όχι πάνω από 50) που κρίνονται ενδιαφέρουσες (κυρίως έρχονται μέσα από προεργασία που είχε κάνει ο Ζήσης Βρύζας), ωστόσο, είναι ξεκάθαρη η απόφαση της ΠΑΕ και του μεγαλομετόχου να μην γίνει κρούση πριν έρθει ο τεχνικός διευθυντής και εκφράσει την δική του άποψη, αξιολογώντας, φυσικά, και την περίπτωση Γεωργιάδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ