ΠΑΟΚ

Ενδεκάδα Ξάνθης με μία αλλαγή

Ενδεκάδα Ξάνθης με μία αλλαγή
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Μόνο ο Νομπόα θα πάρει θέση στους "11" για τον αγώνα με την Κέρκυρα, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Παπαδόπουλο. Οι σκέψεις του Γ.Χ. Γεωργιάδη.

Από την προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (15/4) στη Μεσημβρία, βγήκε το συμπέρασμα ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν σκέφτεται αλλαγές στο σχήμα που θα παρατάξει το Σάββατο (18/4) στην Κέρκυρα.

Ο ΠΑΟΚ θα στηριχθεί και πάλι στην ενδεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στην Ξάνθη (και ικανοποίησε τον 43χρονο τεχνικό με την απόδοσή της) με μία μόνο διαφοροποίηση. Αυτή θα είναι η χρησιμοποίηση του Κριστιάν Νομπόα στην θέση του τιμωρημένου, Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ο "Δικέφαλος" θα στηριχθεί σε διάταξη 4-3-3 την οποία θα εφαρμόσουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κάτω από την εστία θα είναι ο Ιτάνζ και στην άμυνα από δεξιά οι Κωνσταντινίδης (MVP του Μάρτη, κρατά τη θέση του παρά την επιστροφή Σκόνδρα), Βίτορ, Τζαβέλλας και Ρατς. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα, στα άκρα της επίθεσης θα κινούνται οι Μακ και Περέιρα και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Ο Ρικάρντο Κόστα που προέρχεται από πολυήμερη απουσία θα μείνει αρχικά στον πάγκο και ίσως χρησιμοποιηθεί στην διάρκεια του αγώνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ