ΠΑΟΚ

"Εμπόδιο το ποσό της μεταγραφής του Βαρέλα"

"Εμπόδιο το ποσό της μεταγραφής του Βαρέλα"
Βαρέλα

Ξένη ιστοσελίδα αναφέρεται στο θέμα του Φερνάντο Βαρέλα αναφορικά με τον ΠΑΟΚ. Τι αναφέρει το ρεπορτάζ.

Για τον Φερνάντο Βαρέλα και τον ΠΑΟΚ γράφει η ιστοσελίοδα onlinesport.ro. Στο δημοσίευμα τονίζεται πως " ο Βαρέλα είναι κοντά στον ΠΑΟΚ" ωστόσο στην συνέχεια γίνεται αναφορά στο οικονομικό.

Αναλυτικά:

"Οι δύο σύλλογοι είναι σε επαφές αλλά το σημαντικό εμπόδιο είναι το ποσό μεταγραφής". Ακόμη αναφέρεται πως "οι Ρουμάνοι θέλουν ένα ποσό όχι μικρότερο από 2 εκ. ευρώ και πως ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να προσφέρει περισσότερα από 1,2 εκ. ευρώ.

Ο Βαρέλα έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνη του 2017 και από τον Ιανουάριο θα μπορούσε να υπογράψει σε άλλη ομάδα δίχως οικονομικό όφελος για τον Τζίτζι Μπεκάλι (σ.σ. πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου)".

Μάντσεστερ Σίτι: "Ταλαντούχος ο Μακ..."

Η επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρεται σε παίκτες που παίζουν στο Euro και έχουν περάσει παλαιότερα από την αγγλική ομάδα. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Ρόμπερτ Μακ για τον οποίο οι Αγγλοι τονίζουν πως " έπρεπε να φύγει από την Σίτι για να κάνει όνομα. Είναι ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο, πέρασε έξι χρόνια στην Σίτι πριν μετακομίσει στην Γερμανία και σήμερα ανήκει στον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ