ΠΑΟΚ

Έμφαση στα στημένα και δύο ενδεκάδες

Έμφαση στα στημένα και δύο ενδεκάδες

Το κομμάτι των στημένων φάσεων δούλεψε ο Χουμπ Στέφενς. Διαβάστε πως θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο σημερινό φιλικό με την Κοπεγχάγη (videos).

Στο κομμάτι των στημένων φάσεων δούλεψε για δεύτερη φορά από την ημέρα που ο ΠΑΟΚ πάτησε το πόδι του στην Αυστρία ο Χουμπ Στέφενς.

Ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται ότι θέλει να δει αποτελέσματα πάνω σε αυτόν τον τομέα. Κύριοι εκτελεστές των στημένων ήταν οι Λίνο, Γεωεργιάδης, Πόποβιτς και Λόρενς.

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Η προπόνηση κράτησε περίπου 1.30 ώρα και εκτός από το ζέσταμα, τις ασκήσεις με τα στήμενα, είχε και πρόβα ενδεκάδων για το απογευματινό φιλικό.

Δύο ενδεκάδες για Κοπεγχάγη

Στη συνέχεια της προπόνησης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, χώρισε την ομάδα σε δύο ενδεκάδες οι οποίες θα αγωνιστούν το απόγευμα στο φιλικό κόντρα στην Κοπεγχάγη.

Στη μία ενδεκάδα ήταν οι: Χακόμπο, Βίτορ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Ποζατζίδης, Λάζαρ, Τζιόλης, Πόποβιτς, Λόρενς, Σαλπιγγίδης, Γιάννου, οι οποίοι ήταν υπό τις οδηγίες του Λοκχόφ.

Στη δεύτερη ενδεκάδα ήταν οι: Γιακουμής, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Κάτσε, Τζανδάρης, Βούκιτς, Γεωργιάδης, Ολίσε, Αθανασιάδης, οι οποίοι ήταν υπό τις οδηγίες του Γεωργιάδη.

Ατομικό Γκαρσία, δύναμη οι υπόλοιποι

Οι παίκτες που δε θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό ακολούθησαν είτε ατομικό πρόγραμμα, είτε πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον νεαρό Σαββίδη.

Ο Ουρουγουανός έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένος από την ίωση που περνάει. Τους δύο παίκτες είχε υπό την επίβλεψη του ο γυμναστής του ΠΑΟΚ, Ονιέκε, όπως και τους Λούκας, Σπυρόπουλος, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Ατομικό πρόγραμμα σε χαλαρούς ρυθμούς ακολούθησε και ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος έτρεχε παρέα με τον έτερο γυμναστή του ΠΑΟΚ Γρηγόρη Καβαλιεράτο.

Στο ξενοδοχείο παρέμεινε ο νεαρός Κιόσε ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού που δεν του επιτρέπει να προπονηθεί.

Ο... παρατηρητής Στέφενς

Για μία ακόμη προπόνηση ο Χουμπ Στέφενς άφησε τους συνεργάτες του να εκτελούν τις ασκήσεις και αυτός καθόταν στον πάγκο ως παρατηρητής, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Ολλανδός τεχνικός κάνει αυτήν την κίνηση για να έχει καθαρό μυαλό, να μην εμπλέκεται στις ασκήσεις, για να έχει "καθαρή" εικόνα για όσους παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα.

Πρόβλημα η ζέστη

Ένα σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η ομάδα του ΠΑΟΚ κατά την παρουσία της στην Αυστρία και αυτό δεν είναι άλλο από τη ζέστη.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" περίμεναν οι συνθήκες να είναι καλύτερες, αλλά το θερμότερο... βαράει κόκκινο, οπότε δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών.

Πάει Αυστρία ο Σαββίδης

Πιθανότατα στην Αυστρία θα βρεθεί ο Ιβάν Σαββίδης, βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει στο Λέομπεν.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα γίνει αυτό ακριβώς, αλλά όλα δείχνουν πως θα δώσει το παρών εκεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για να δει από κοντά την ομάδα.

Δείτε videos από την πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ