ΠΑΟΚ

Ελεύθεροι οι 46 οπαδοί, δικάζονται 9 Δεκεμβρίου

Ελεύθεροι οι 46 οπαδοί, δικάζονται 9 Δεκεμβρίου
INTIME SPORTS

Σε τρεις μήνες ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που δημιούργησαν ένταση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι 46 συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης (11/9), στα γραφεία της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκαν το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, έξω από το οποίο βρίσκονταν περίπου 70 ομοϊδεάτες τους.

Απολογήθηκαν στον Εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού ορίστηκε δικάσιμος στις 9 Δεκέμβρη. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι περί διατάραξης της κοινής ειρήνης και παραβίασης του νόμου περί φωτοβολίδων.

Νωρίτερα, είχε εκδοθεί δελτίο Τύπου για τα χθεσινά γεγονότα. Αναλυτικά:

"Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες (11-09-2013), στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, (46) άτομα ηλικίας 16 έως 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία, για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Διατάραξης κοινής ειρήνης» και Νόμου Περί «Βεγγαλικών και Φωτοβολίδων».

Ειδικότερα, τα ανωτέρω άτομα, τα οποία έφεραν διακριτικά αθλητικής ομάδας της Θεσσαλονίκης, προέβησαν σε ρίψη αντικειμένων (γυάλινων φιαλών, κροτίδων και πυρσού) σε είσοδο οικοδομής, οπού στεγάζονται γραφεία πολιτικού κόμματος.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ