ΠΑΟΚ

Ελάχιστα τα εναπομείναντα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Σάλκε

Ελάχιστα τα εναπομείναντα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Σάλκε
ΠΑΟΚ, Τούμπα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ μικρός είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν απομείνει διαθέσιμα για τον σπουδαίο αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε (16/2, 22:05). Πάρτι - έκπληξη στο πούλμαν για τα γενέθλια του Κρέσπο.

Μόλις 300 εισιτήρια έχουν απομείνει διαθέσιμα για την μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε στην Τούμπα. Μετά τις ουρές που σχηματίστηκαν το πρωί της Πέμπτης (9/2) έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, τα "μαγικά χαρτάκια" για το σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι έγιναν "καπνός".

Τα 300 εναπομείναντα εισιτήρια θα τεθούν προς πώληση μόνο μέσω διαδικτύου. Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Παρασκευή (10/2) στις 9 το πρωί και φυσικά αναμένεται να εξαντληθούν και να ανακοινωθεί το sold out.

Πάρτι έκπληξη στον Κρέσπο στο πούλμαν

Στο λεωφορείο της αποστολής του ΠΑΟΚ έγινε πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός αμυντικός του "δικεφάλου του Βορρά" κλείνει σήμερα Πέμπτη (9/2) τα 30 του χρόνια και οι συμπαίκτες του του ετοίμασαν τούρτα έκπληξη και του τραγούδησαν κατά την επιστροφή της ομάδας από την Ξάνθη και το νικηφόρο παιχνίδι για τους "8" του Κυπέλλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ