ΠΑΟΚ

Εκτός ο Λόπεθ, θεραπεία ο Νίνης

Εκτός ο Λόπεθ, θεραπεία ο Νίνης

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αισθάνθηκε ο Λόπεθ και αποχώρησε από την σημερινή (3/12) προπόνηση. Χαλάρωμα οι βασικοί, διπλό στο μισό γήπεδο οι υπόλοιποι

Μία ημέρα μετά τη νίκη στα Γιάννινα οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο για το καθιερωμένο χαλάρωμα και την αποκατάσταση, που αυτή την βεβαρυμένη περίοδο είναι ακόμη πιο σημαντική.

Όσοι λοιπόν αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα στον χθεσινό αγώνα των Ιωαννίνων, ακολούθησαν πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο, μασάζ και υδροθεραπείες.

Ο Σωτήρης Νίνης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο διεθνής μέσος φαίνεται να έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις αργότερα το βράδυ.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, με την προπόνηση να ολοκληρώνεται με διπλό στο μισό γήπεδο.

Σ' αυτό δεν συμμετείχε ο Ίνιγο Λόπεθ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Πρόγραμμα θεραπείας ακολουθεί και ο Λίαμ Λόρενς που έχει υποστεί θλάση στη γάμπα.

Ο Χουμπ Στέφενς επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθειά τους το προηγούμενο διάστημα και τους έδωσε ρεπό για αύριο. Η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Πέμπτη το μεσημέρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ