ΠΑΟΚ

Εκτός ο Γκαρσία, μέσα Τζιόλης και νέοι

Εκτός ο Γκαρσία, μέσα Τζιόλης και νέοι

Χωρίς τον Πάμπλο Γκαρσία που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά με τον Τζιόλη διεξήχθη η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Δεν παίζει ο Ουρουγουανός με την Κοπεγχάγη.

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Χωρίς τον Πάμπλο Γκαρσία διεξήχθη η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός αντιμετωπίζει πρόβλημα ίωσης και προτιμήθηκε να παραμείνει στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί ενόψει της συνέχεια των προπονήσεων.

Αντίθετα, στη σημερινή (9/7) προπόνηση συμμετέχει κανονικά ο Αλέξναδρος Τζιόλης, ο οποίος τη χθεσινή μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν κανονικά και τα δύο νέα αποκτήματα του "Δικεφάλου" Λούκας Πέρεθ και Νίκος Σπυρόπουλος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα απουσιάσει από την αυριανή (10/7) αναμέτρηση κόντρα στην Κοπεγχάγη, καθώς προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Στην πρωινή προπόνηση ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος ήταν μονίμως χαμογελαστός.

Προς το τέλος της προπόνησης Λούκας και Σπυρόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι είχαν σπριντ, στα οποία έπρεπε να καλύψουν σχεδόν το μισό γήπεδο με έξι δευτερόλεπτα. Σε αυτήν την άσκηση εντυπωσίασε ο Σέλου Ολίσε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ