ΠΑΟΚ

Εκτός ο Χαρίσης με Πανιώνιο και ο Πέλκας με ΑΕΚ

Εκτός ο Χαρίσης με Πανιώνιο και ο Πέλκας με ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Χάρης Χαρίσης και Δημήτρης Πέλκας είναι τιμωρημένοι και δηλώθηκαν για τα ματς με Πανιώνιο και ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 4ης και 5ης αγωνιστικής των Playoffs της SuperLeague, αντίστοιχα.

Στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ο Χαρίσης και ο Πέλκας συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Βλάνταν Ιβιτς αποφάσισε για τα ματς που θα χάσουν. Ο Χαρίσης δεν θα παίξει με τον Πανιώνιο στην Τούμπα την Πέμπτη και ο Χαρίσης με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Μαγνητική για Μυστακίδη

Tην Τρίτη οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τον Πανιώνιο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας σε δύο γκρουπ με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν για μία ώρα και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, transition games και τελειώματα στην κίνηση έπειτα από συνδυαστική ενέργεια. Στο μεταξύ ο Γιάννης Μυστακίδης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Τρίτη για το πρόβλημα στην αριστερή γάμπα ενώ η προπόνησης της Τετάρτης θα γίνει στις 18.00.

Το "ευχαριστώ" της οικογένειας Ποικιλίδη

Χθες συμπληρώθηκαν στο χρόνια από τον θάνατο του Παναγιώτη Ποικιλίδη και στον ΠΑΟΚ έκαναν το χρέος τους αφιερώνοντας τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο στη μνήμη του. Μία μέρα μετά ήρθε και το "ευχαριστώ" της οικογένειας του αλησμόνητου Ολυμπιονίκη μέσω λογαριασμού της κόρης του Αναστασίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά:

«Δυο χρόνια πριν έφυγε από τη ζωή μου ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, ο πατέρας μου.Για μένα ήταν πάντα εκεί,πάντα κοντά μου, πάντα με ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά όποτε το χρειαζόμουν. Μπορεί η όψη του να γεννούσε πολλές φορές παρεξηγήσεις, όμως κάτω από αυτό το επιβλητικό παρουσιαστικό και το βλοσυρό βλέμμα ήταν ένας αγαθός και ηθικός άνθρωπος. Δύσκολο να το πιστέψει κανείς, μα έτσι ήταν.

Η πάλη ήταν η ζωή του, γεγονός που δεν μπορούσε να αποβάλλει. Σε κάθε πτυχή της ζωής του λειτουργούσε με γνώμονα τις διδαχές της «παλαιστικής ζωής» όπως έλεγε. Το πάθος του όμως -όσοι τον γνώριζαν θα συμφωνήσουν- δεν ήταν άλλο από τον Δικέφαλο του Βορρά, τον PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα τέσσερα αυτά γράμματα τον γέμιζαν με υπερηφάνεια ακόμη και τις δύσκολες στιγμές του συλλόγου. Υπηρέτησε τον σύλλογο μέχρι την τελευταία του στιγμή.

Χθες ο ΠΑΟΚ πέτυχε το διπλό με τον Πανιώνιο με τον κ.Ίβιτς και τους ποδοσφαιριστές να αφιερώνουν την επιτυχία τους στον πατέρα μου. Η μητέρα μου, εγώ και τα αδέρφια μου, Πηνελόπη και Αλέξανδρος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τον κ.Σαββίδη, τον κ.Ίβιτς, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, την διοίκηση, τους εργαζομένους της ΠΑΕ καθώς επίσης και όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, συνεχίζουν να τιμούν την μνήμη του και να δείχνουν την αγάπη τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ