ΠΑΟΚ

Εκτός ο Αθανασιάδης

Εκτός ο Αθανασιάδης
Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Ο λόγος που ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν έλαβε μέρος στην σημερινή (9/3) προπόνηση του ΠΑΟΚ. Υπερηχογράφημα το απόγευμα της ημέρας για Τζανδάρη, Παπαδόπουλο.

Προπόνηση υπήρχε στο σημερινό (9/3) πρόγραμμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Λεωφόρου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αποθεραπείας στο γυμναστήριο.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης που δέχτηκε ένα χτύπημα στην κνήμη έκανε μόνο θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το επόμενο διάστημα. Οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν ως αλλαγή ή δεν αγωνίστηκαν γυμνάστηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, 5-2 και ασκήσεις τακτικής με παιχνίδι σε μικρό γήπεδο.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανεβάζει ρυθμούς και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ οι Φάνης Τζανδάρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης και το απόγευμα θα υποβληθούν σε υπερηχογράφημα προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδος της αποθεραπείας τους. Ο Χέντβιχες Μαντούρο συνέχισε θεραπεία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ