ΠΑΟΚ

Εξωτερικό και στο... βάθος Αιγινιακός

Εξωτερικό και στο... βάθος Αιγινιακός
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης βλέποντας ότι δεν υπολογίζεται από τον Χουμπ Στέφενς έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, έχοντας δύο επιλογές στη διάθεση του.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, δε φέρνει μόνο παίκτες στον ΠΑΟΚ, αλλά και κάποιες αποχωρήσεις. Ένας παίκτης που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου, είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο νεαρός μπακ μετά από συζήτηση που είχε με τον Χουμπ Στέφενς του μεταφέρθηκε ότι δεν υπολογίζεται, με τον Ολλανδό τεχνικό να του μεταφέρει ότι θα είναι καλύτερο για τον ίδιο να πάει σε κάποια άλλη ομάδα ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Κωνσταντινίδης βλέποντας στη φετινή χρονιά να έρχονται τα... πάνω κάτω, καθώς από βασικός την περασμένη σεζόν, πλέον βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας αποφάσισε να αναζητήσει σε άλλη ομάδα την τύχη του.

Ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ εξετάζει δύο περιπτώσεις για να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός, καθώς από το "Δικέφαλο" δε συζητούν με τίποτα την περίπτωση να αποχωρήσει ως ελεύθερος, αφού τον θεωρούν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Ο Κωνσταντινίδης έχει προτεραιότητα το εξωτερικό και βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα που συμμετέχει. Ενώ, υπάρχει και η περίπτωση του Αιγιανιακού που την έχει stand by και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει με αυτή του εξωτερικού, θα καταλήξει στην ομάδα της Κατερίνης.

Να σημειωθεί ότι αν τελικά τα βρει με την ομάδα του εξωτερικού και πάει εκεί ως δανεικός θα μπει ένα ποσό ως οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ