ΠΑΟΚ

Εξηγήσεις Άριας για τα περί Κρουζέιρο

Εξηγήσεις Άριας για τα περί Κρουζέιρο
INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Άριας είχε τετ-α-τετ με τους Βρύζα-Κωνσταντινίδη πριν την έναρξη της προπόνησης με θέμα τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας του με τη βραζιλιάνικη ομάδα

Τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία για τις... προχωρημένες επαφές της Κρουζέιρο με τον Ντιέγκο Άριας προκάλεσαν την έκπληξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που δεν είχαν την παραμικρή ένδειξη για κάτι τέτοιο.

Λογικό και αναμενόμενο, λοιπόν, οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης να έχουν με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή μία τετ-α-τετ συνομιλία προκειμένου να πληροφορηθούν αν υπάρχει ίχνος αλήθειας σ' αυτά που γράφονται.

Η συζήτηση των τριών ανδρών έγινε σε γραφείο στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης και ο 26χρονος μέσος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Κρουζέιρο.

Βρύζας και Κωνσταντινίδης δέχθηκαν τις διαβεβαιώσεις του ποδοσφαιριστή και το μόνο που του είπαν από την πλευρά τους είναι να συγκεντρωθεί στον αυριανό αγώνα με την Ρουμπίν, στο οποίο πιθανόν να είναι βασικός.

Ο Άριας τόνισε ακόμη ότι αν προκύψει θέμα με ενδιαφέρον άλλης ομάδας, θα ενημέρωσει πρώτα απ΄ όλους τους δύο άνδρες. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες μετά το παιχνίδι να γίνει μία νέα συζήτηση των τριών ανδρών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ