ΠΑΟΚ

Εξηγήσεις από Λούκας για το χαστούκι

Εξηγήσεις από Λούκας για το χαστούκι

Προσπάθεια υποβάθμισης του γεγονότος που είχε πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους οπαδούς της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έκανε με δηλώσεις του ο Λούκας Πέρεθ.

Ο δανεικός από τ ον ΠΑΟΚ παίκτης της ισπανικής ομάδας μίλησε στα ΜΜΕ της χώρας για όσα έγιναν και φάνηκε να μην θέλει να δώσει συνέχεια.

"Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σας λέω ότι δεν συνέβη τίποτα. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος οπαδός επιστρέφει την φανέλα ενός παίκτη, επειδή πιστεύει ότι η ομάδα του δεν τα πήγε καλά", είπε αρχικά ο Λούκας και συνέχισε: "Δεν είμαι θυμωμένος με κανέναν. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ό,τι έγινε, έγινε. Η φανέλα μου επεστράφη από τον κόσμο και την έδωσα σε έναν αγαπημένο φίλο μου".

Ολοκληρώνοντας τις εξηγήσεις που έδωσε, είπε: "Οι οπαδοί μας μίλησαν και δεν έγινε τίποτα άλλο. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Για μένα δεν έγινε απολύτως τίποτα".

Ποινή και αποκλεισμός σε επτά οπαδούς

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η επιτροπή κατά της βίας της χώρας επέβαλλε πρόστιμο 2000 ευρώ σε επτά οργανωμένους οπαδούς της Λα Κορούνια και συγχρόνως τρίμηνο αποκλεισμό από το γήπεδο της ισπανικής ομάδας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ http://www.eldesmarque.com/futbol/lfp-liga-bbva/rc-deportivo-de-la-coruna/55302-lucas-perez-pasa-pagina-al-incidente-con-camiseta-que-le-devolvio-la-aficion, οπαδοί της Λα Κορούνια φωνάζουν στους παίκτες της ομάδας τους: "Δεν αξίζετε να φοράτε αυτήν την φανέλα".

Απ'ό,τι φαίνεται όσο και να προσπαθεί να ο Λούκας να υποβαθμίσει το γεγονός οι εξελίξεις και οι... ορέξεις των οπαδών της Κορούνια τον διαψεύδουν.

"Αποθεώνονται" Ρατς και Μαντούρο

Μύθος! Αυτό είναι για τον Χέντβιγκες Μαντούρο ο Ράζβαν Ρατς. Ο Ολλανδός μέσος ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του με τον Ρουμάνο, στην οποία τον αποκάλεσε μύθο. Ο Ρατς δεν άφησε αναπάντητη την φιλοφρόνηση του συμπαίκτη του και σχολίασε: "Δύο μύθοι...", δείχνοντας πως οι μεταξύ τους σχέσεις βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

LINK: https://instagram.com/p/2d5fuPoTXe/

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ