ΠΑΟΚ

Εξετάζουν Σκόκο στον ΠΑΟΚ

Εξετάζουν Σκόκο στον ΠΑΟΚ
Νάτσο Σκόκο

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ ψάχνουν τα δεδομένα για τον πρώην Αργεντινό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ο μεσοεπιθετικός που θέλουν να φέρουν στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του είναι όπως όλα δείχνουν επιπέδου Νομπόα και Κόστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος μετακόμισε από την Σάντερλαντ στην Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ο Αργεντίνικος σύλλογος είχε δαπανήσει 2,7 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει, ωστόσο, δεν αποκλείεται να τον πουλήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε να μάθει για την περίπτωσή του και όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του παίκτη, Φαμπιάν Σολντίνι στον Αργεντίνο δημοσιογράφο Νίκολας Φιλομένο, ο Δικέφαλος, όπως και άλλες ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Η υπόθεση είναι δύσκολη, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε από την Αργεντινή, το πιο πιθανό είναι ο 'υδραυλικος' να μείνει στην Νιούελ Ολντ Μπόις.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ μετά την εμπειρία του στην Ελλάδα πήγε στην Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κι από εκεί δανεικός στη Νιούελς Ολντ Μπόις, στην Ιντερνασιονάλ, τη Σάντερλαντ και ξανά πίσω στην Αργεντινή και, πλέον, βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ