ΠΑΟΚ

Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ για Μπούντιμιρ

Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ για Μπούντιμιρ
INTIME SPORTS

Διαβάστε γιατί ο Μάριο Μπούντιμιρ έκανε την τελευταία στιγμή στροφή προς την Κύπρο, μη ενεργοποιώντας τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την απώλεια του Μάριο Μπούντιμιρ.

Όχι τόσο γιατί χάθηκε ένας παίκτης κομβικός για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας (ο Κροάτης θα "γέμιζε" τη φαρέτρα της επίθεσης του "Δικεφάλου", σίγουρα, όμως, δεν ξεκινούσε ως παίκτης πρώτης γραμμής), όσο για τον τρόπο με τον οποίο ακυρώθηκε η μεταγραφή του.

Ο ΠΑΟΚ είχε ανοίξει εδώ και αρκετές μέρες δίαυλο επικοινωνίας με τον υψηλόσωμο φορ φθάνοντας, μάλιστα, σε συμφωνία για το οικονομικό μαζί του, και περίμενε μόνο να μείνει ελύθερος από τον Εργοτέλη, όπως και έγινε χθες το βράδυ.

Ο Μπούντιμιρ, όμως, προτίμησε τον ΑΠΟΕΛ πολύ απλά γιατί η προσφορά του (πάνω από 200.000 ευρώ ετησίως ) ξεπερνούσε κατά πολύ εκείνη του ΠΑΟΚ (120.000).

Το μπάσιμο της κυπριακής ομάδας έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι οι επαφές του Μπούντιμιρ με τον ΑΠΟΕΛ να είχαν αρχίσει νωρίτερα. Στον ΠΑΟΚ, μάλιστα, θεωρούν ότι η μεγάλη δημοσιότητα που πήρε τις τελευταίες μέρες το θέμα δεν βοήθησε του ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει τη συμφωνία μαζί του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ