ΠΑΟΚ

"Έκλεισε στην Ζενίτ ο Βιεϊρίνια"!

"Έκλεισε στην Ζενίτ ο Βιεϊρίνια"!
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πορτογαλική εφημερίδα ΠΑΟΚ και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Ρωσική ομάδα.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να διαψεύδουν τις φήμες και να ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει κάτι, όμως σύμφωνα με τους Πορτογάλους όχι μόνο υπάρχει ενδιαφέρον αλλά έχει γίνει και επίσημη πρόταση.

Μάλιστα η Ζενίτ έχει καταθέσει πρόταση 6 εκ. ευρώ στον δικέφαλου του Βορρά, ο οποίος είπε το ναι και ο Βιεϊρίνια να πάει στην Ρωσία τη νέα σεζόν.

Όλα αυτά σύμφωνα με την Record η οποία αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής θα λάβει 5 εκ. ευρώ για τέσσερα χρόνια συμβολαίου, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο παίκτης θα μεταβεί στην Ζενίτ τώρα.

Να θυμίσουμε πως στην Ρωσία έχει ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος, οπότε δεν αποκλείεται ο παίκτης να μετακομίσει από τώρα!

Βέβαια στον ΠΑΟΚ κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να το δεχθούν, αφού ακολουθεί ο δεύτερος αγώνας με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Έτσι δεν αποκλείεται ο παίκτης να αποχωρήσει, αν ισχύει το δημοσίευμα, μετά το συγκεκριμένο ματς.

Να θυμίσουμε επίσης πως η Πόρτο θα πάρει το 33-35% από τη μεταγραφή, μετά από συμφωνία που έγινε πριν δυόμιση χρόνια με τον ΠΑΟΚ.

"Έκλεισε στην Ζενίτ ο Βιεϊρίνια"!
Βιεϊρίνια
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ