ΠΑΟΚ

Έκλεισε το πρωτάθλημα με τεσσάρα η Κ20 του ΠΑΟΚ

Έκλεισε το πρωτάθλημα με τεσσάρα η Κ20 του ΠΑΟΚ

Σε εξ' αναβολής παιχνίδι πρωτθλήματος η Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε στη Σουρωτή με 4-0 του Λεβαδειακού, ξεπερνώντας το προ ημερών σοκ του 7-0 από τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 16′ πήρε κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηστραβού που υπέδειξε ο διαιτητής της αναμέτρησης σε χέρι μετά από σέντρα του Τζοβάρα.

Δύο λεπτά μετά ο Παπαδόπουλος βρήκε των Ματθαίου ο οποίος πλάσαρε για το 2-0. Στο 35′ ο Γιαλαμούδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε με 10 παίκτες την ομάδα του, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι την ανάπαυλα.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε καλό ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, το οποίο έπαψε να υπάρχει στο 66′, όταν ο Χατζηστραβός βγήκε τετ α τετ και ανατράπηκε από αμυντικό του Λεβαδειακού έξω από την περιοχή, αλλά σε προφανή θέση για γκολ. Μάλιστα ο Αηδονίδης με απευθείας εκτέλεση του φάουλ έκανε το 3-0 για τον Δικέφαλο, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει από τον Τζοβάρα, ο οποίος μετά από σέντρα του Παπαθανασίου, έγραψε με κεφαλιά το τελικό 4-0.

Έτσι, η Κ20 του "Δικεφάλου" η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Youth League.

Η σύνθεση του "Δικεφάλου": Μούτσα, Γιαλαμούδης, Κυριαλάνης, Πολύζος, Δημητρίου, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Παπαδόπουλος (46′ Αηδονίδης), Τζοβάρας (77′ Κόζακ), Ματθαίου (37′ Παπαθανασίου), Χατζηστραβός

Photo credits: PAOK FC

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ