ΠΑΟΚ

Εκδοτήρια στο Καυτανζόγλειο για μεμονωμένους ΠΑΟΚτσήδες

Εκδοτήρια στο Καυτανζόγλειο για μεμονωμένους ΠΑΟΚτσήδες

Διαβάστε τι αποφασίστηκε στην σύσκεψη της Δευτέρας (11/12) για τα μέτρα τάξης του κυριακάτικου (18/12) αγώνα της Δόξας με τον "Δικέφαλο".

Μεμονωμένα θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Την Δευτέρα (11/12) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα του "Μαυραετών" με τον "Δικέφαλο".

Σε αυτήν βρέθηκαν οι εκπροσώποι της Δόξας και του "Δικεφάλου", Άγγελος Ιωαννίδης και Μάκης Γκαγκάτσης αντίστοιχα, στην οποία πήρε μέρος κι εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να μην πάρει εισιτήρια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς απαγορεύονται οι μετακινήσεις. Θα ανοίξουν, όμως, εκδοτήρια, από τα οποία θα μπορούν μεμονωμένοι οπαδοί να προμηθεύονται εισιτήρια για όλες τις θύρες του σταδίου, εκτός από τις 7, 8, 9 και 10, που θα μείνουν κλειστές.

Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς των "Μαυραετών" στο Καυτανζόγλειο είναι ότι θα ανοίξουν οι θύρες που βρίσκονται στο κέντρο του σταδίου απέναντι από τα επίσημα. Την Τρίτη (13/12) η ΠΑΕ Δόξα Δράμας αναμένεται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση για τα εκδοτήρια που πρόκειται να ανοίξουν την Κυριακή (18/12), ενώ την Παρασκευή (16/12) θα γίνει η τελική σύσκεψη για τα μέτρα τάξης.

Από εκεί και πέρα, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σάκης Τονουσίδης, θα βρεθεί την Τρίτη (13/12) στην Καισαριανή για να συζητηθεί το ενδεχόμενο να προμηθευτεί η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ εισιτήρια για το ματς της 21ης Δεκεμβρίου για το Κύπελλο Ελλάδας, με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα. Βέβαια, και γι' αυτό το ζήτημα τη σχετική απόφαση θα πάρει η ΕΛ.ΑΣ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ