ΠΑΟΚ

Έκανε ντρίμπλα ο ατζέντης του Μπεσέρα

Έκανε ντρίμπλα ο ατζέντης του Μπεσέρα
Αναστασιάδης, Αργυρίου, Μπεσέρα INTIME SPORTS

Τι δήλωσε ο μάνατζερ του Λεάντρο Μπεσέρα, Παύλος Διαννής για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Τι λένε στο "Δικέφαλο".

"Κλειστά χαρτιά" κράτησε ο μάνατζερ του Λεάντρο Μπεσέρα όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πελάτη του.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Διαννής τόνισε στο super-fm.gr: "Ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα και η ομάδα έχει πολύ κρίσιμα παιχνίδια τώρα. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με δημοσιεύματα για τον κάθε παίκτη και δεν είναι τακτική μου να απαντάω σε δημοσιεύματα".

Ο κ. Διαννής μίλησε ακόμη για το αν έχει γίνει πρόταση ανανέωσης από τον ΠΑΣ Γιάννινα. "Η ομάδα θα σας ενημερώσει αν έχει κατατεθεί πρόταση ανανέωσης δεν είναι δική μου υπόθεση να πω κάτι" τόνισε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αν ο ΠΑΣ τον κρατήσει θα πρέπει να καταβάλει ποσό άνω των 60.000 ευρώ που αντιστοιχεί στη ρήτρα που έχει με την Τοουκουμάν.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει ότι "δεν υπάρχει θέμα με τον Μπεσέρα", ενώ κυκλοφορούν και φήμες περί επαφής του κ. Διαννή και άλλου Έλληνα ατζένττη με ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ