ΠΑΟΚ

Έκανε αίσθηση η συμφωνία με Στέφενς

Έκανε αίσθηση η συμφωνία με Στέφενς
Στέφενς

Διαβάστε τι αναφέρει ο Τύπος σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για την έλευση του Ολλανδού τεχνικού στην Τούμπα

Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η συμφωνία του Χουμπ Στέφενς με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ολλανδός είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα προπονητών.

Ας δούμε σχετικά δημοσιεύματα

L'equipe: ΠΑΟΚ: "Ο Στέφενς στον πάγκο"

Η φημισμένη γαλλική εφημερίδα αναφέρει: "Όντας ελεύθερος, μετά την αποχώρησή του από τη Σάλκε, ο Χούμπ Στέφενς προσχώρησε στον ΠΑΟΚ. Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα που θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".

Kicker.de: "Ο Στέφενς αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ"

Η γερμανική ιστοσελίδα τονίζει: "έξι μήνες μετά το τέλος της δεύτερης θητείας του στη Σάλκε ο Χουμ Στέφενς βρήκε νέο εργοδότη".Ακόμη σημειώνει ότι πριν δέκα μέρες είχε γίνει ραντεβού στο Ντίσελντορφ μεταξύ του Ολλανδού τεχνικού και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ενώ προσθέτει ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε η αύξηση του μπάτζετ από πλευράς Σαββίδη τις τελευταίες μέρες.

Goal.com: "Ο Στέφενς συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ"

Η γερμανική έκδοση της γνωστής αθλητικής ιστοσελίδας αναφέρεται στη συνεργασία του Ολλανδού με τον ΠΑΟΚ. Φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Ζήση Βρύζα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και η θητεία του στις ομάδες της Μπουντεσλίγκα.

Ad.nl: "Ο Στέφενς θα εργαστεί στον ΠΑΟΚ"

Η ολλανδική ιστοσελίδα στέκεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στις δηλώσεις του Βρύζα και στην παρουσίαση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, καθώς και στο γεγονός ότι διαδέχεται το Δώνη.

Przegladsportowy.pl: "Ο Στεφενς δεν πάει στην Εθνική Πολωνίας"

H πολωνική ιστοσελίδα αναφέρεται στη συμφωνία ΠΑΟΚ-Στέφενς, σημειώνοντας, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροψφορίες όπως τονίζει, ότι θα εισπράξει 1,2 εκ. ευρώ.

Mondopallone.it: "ΠΑΟΚ Τα πρώτα λόγια του Χουμπ Στέφενς"

Η ιταλική ιστοσελίδα εκτός από τη συμφωνία και τις δηλώσεις Βρύζα, φιλοξενεί και την τοποθέτηση του Ολλανδού τεχνικού στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ