ΠΑΟΚ

Είδε το προπονητικό της Τσέλσι ο Σαββίδης

Είδε το προπονητικό της Τσέλσι ο Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε σήμερα (15/10) στο αθλητικό κέντρο της αγγλικής ομάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για προηγμένα αθλητικά κέντρα, ώστε να έχουν ολοκληρωμένη άποψη πριν ξεκινήσουν οι εργασίες οικοδόμησης του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ στην Θέρμη.

Μετά το αθλητικό κέντρο της Τότεναμ, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" και οι συνεργάτες του επιθεώρησαν και τις εγκαταστάσεις της Τσέλσι στο Λονδίνο

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το προπονητικό κέντρο:

"Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος των συναντήσεων με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά η κατασκευή του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ.

Επειτα από τις επαφές της περασμένης εβδομάδας και το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, άνθρωποι της ΠΑΕ και εκπρόσωποι του Ιβάν Σαββίδη μαζί με το νομικό επιτελείο τους, συναντήθηκαν εκ νέου με τον γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Θανάση Καρούντζο και τον δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο.

Στη σημερινή συνάντηση διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και πλέον το συντομότερο δυνατόαναμένεται να προκηρυχθεί ο δημόσιος διαγωνισμός για την εκμίσθωση της έκτασης, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να χτίσει το νέο του προπονητικό κέντρο"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ