ΠΑΟΚ

Είδε Λέγκια, αλλά υπέγραψε στον ΠΑΟΚ

Είδε Λέγκια, αλλά υπέγραψε στον ΠΑΟΚ

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ρόμπερτ Μακ στον "Δικέφαλο", όπως το παρουσιάζει πολωνική ιστοσελίδα. "Κλεισμένο" θεωρούσαν τον παίκτη οι άνθρωποι της Λέγκια Βαρσοβίας

Είναι αυτό που λέμε... σφήνα!Κυριολεκτικά και μεταφορικά... Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της πολωνικής ιστοσελίδας " legia.sport.pl" φέρεται να... άρπαξε μέσα από τα χέρια της Λέγκια Βαρσοβίας τον Ρόμπερτ Μακ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο Σλοβάκος παρακολούθησε τον αγώνα της πολωνικής ομάδας με την Σεντ Πάτρικς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού θεωρούνταν 100% κλεισμένος από τους Πολωνούς.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται: " Ο προπονητής της Λέγκια Βαρσοβίας, Χένινγκ Μπέργκ, ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του εξτρέμ της Νυρεμβέργης, Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα με την Σεντ Πάτρικς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, ο Μακ άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή.

Την Παρασκευή (18/7) ελληνικά και σλοβακικά μέσα ενημέρωσης έγραφαν πως ο παίκτης έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ για 400.000 ευρώ, τη στιγμή που η προσφορά των Πολωνών δεν ξεπερνούσε τις 250.000 ευρώ. Η εξέλιξη αυτή στεναχώρησε πολύ τους ανθρώπους της Λέγκια, οι οποίοι ψάχνουν άλλον παίκτη για να παίξει στα αριστερά της επίθεσης".

http://www.legia.sport.pl/legia/1,139320,16348025,Robert_Mak_nie_dla_Legii__Slowak_wybral_PAOK_Saloniki.html

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ