ΠΑΟΚ

Είδαν Ολυμπιακό Δώνης και παίκτες

Είδαν Ολυμπιακό Δώνης και παίκτες

Ανάλυση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Δώνη. Εκτός προπόνησης ο Κουμάλο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη κόντρα στους "ερυθρόλευκους"

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ. Γι΄αυτό, άλλωστε, την Τετάρτη (27/3) ο Γιώργος Δώνης πριν από την έναρξη της προπόνησης προχώρησε -με τη χρήση βίντεο- σε ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού των "ερυθρολεύκων".

Εξάλλου, ο Μπονγκάνι Κουμάλο δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό λαγονοψοΐτη και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κρίνεται αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης δεν συμμετείχαν οι Λόρενς και Λάζαρ προκειμένου να μην επιβαρυνθούν, ενώ αντίθετα ο Κώστας Κατσουράνης συμμετείχε κανονικά σε όλη την προπόνηση δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις των προηγούμενων ημερών. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης (27/3), αρχικά, οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε τρεις διαφορετικές ομάδες ακολούθησαν ασκήσεις με ιδιαίτερη έμφαση στην κατοχή της μπάλας, ενώ στην συνέχεια οι ομάδες έγιναν δύο με τις ασκήσεις να επικεντρώνονται και πάλι στην τακτική και στην ανάπτυξη μέσα στο γήπεδο.

Όπως αναμένονταν, άλλωστε, κανονικά έδωσαν το παρόν στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ οι τρεις Αφρικανοί ποδοσφαιριστές, Ιτάνζ, Ολίσε και Καμαρά, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Και οι τρεις παίκτες υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Σίλντενφελντ αναμένεται να φτάσει στην Θεσσαλονίκη σήμερα (27/3) το βράδυ και από αύριο θα ενταχθεί κι αυτός στις προπονήσεις της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ